24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Industri Hospitality Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Belize siyap-siyap nyambut pelayaran Carnival Vista

Belize siyap-siyap nyambut pelayaran Carnival Vista
Belize siyap-siyap nyambut pelayaran Carnival Vista
ditulis dening Harry Johnson

Carnival Vista bakal makaryakke paling ora 95 persen penumpang lan kabeh kru sing divaksinasi, lan bakal ana protokol sing ketat kanggo penumpang sing mudhun.

Print Friendly, PDF & Email
  • Belize bakal nampani Carnival Vista menyang Belize City tanggal 7,2021 Juli
  • Carnival Vista bakal miwiti saka Galveston, Texas
  • Carnival Vista bakal dadi kapal pertama sing nulungi Belize wiwit industri pelayaran ditundha luwih saka setaun kepungkur

Belize lagi siyap-siyap welcome Karnaval Vista, sing dioperasikake dening Carnival Cruise Line, menyang Belize City tanggal 7,2021 Juli. Kapal kasebut bakal miwiti saka Galveston, Texas lan bakal dadi kapal pertama sing nulungi Belize wiwit industri pelayaran ing wilayah kita ditanggepi setaun kepungkur. Iki minangka warta sing nyengkuyung kanggo ewonan wong Belize sing makarya ing sektor pariwisata sing ngarep-arep nampi tamu pelayaran menyang pantai maneh.

Kesehatan lan keamanan warga Belize lan pengunjung paling penting nalika turisme pelayaran diwiwiti maneh. Carnival Vista bakal makaryakke paling ora 95 persen penumpang lan kabeh kru sing divaksinasi, lan bakal ana protokol sing ketat kanggo penumpang sing mudhun. Protokol kesehatan lan keamanan sing mentas diluncurake Dewan Pariwisata Belize (BTB) bakal nuntun restart operasi pelayaran ing Belize. Protokol kasebut negesake babagan penyesuaian lan adaptasi sing kudu ditindakake ing saben langkah siklus pelayaran - saka port omah, menyang tujuan lan bali. Ing protokol kasebut, sing tundhuk karo pedoman Pusat Kontrol Penyakit, amarga iki kapal sing divaksinasi, gelembung perjalanan ora bakal dileksanakake. Penumpang pesiar bakal diidini mbukak tur kanthi mandhiri lan operasi sing disetujoni Gold Standard bakal diidini kanggo menehi layanan kanggo para penumpang kasebut. 

Supaya sektor pariwisata disiapake kanthi cekap kanggo nyedhiyakake pengalaman sing aman lan aman kanggo para penumpang, kru lan papan sing dituju, BTB bakal nawakake sesi latihan online sajrone sawetara minggu.

Pemangku kepentingan industri pariwisata disaranake tetep ngerti informasi wektu nyata babagan panggilan kapal pesiar menyang Pelabuhan Pelabuhan liwat Aplikasi BTB Cruise amarga lagi ganti saben dina.

BTB lan Menteri Pariwisata & Hubungan Diaspora duwe komitmen kanggo pulih industri pelayaran menyang nomer sadurunge COVID, lan kanggo nambah produk pariwisata Belize supaya luwih kompetitif ing wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.