Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kapuloan Turks lan Kaicos nerbitake Kabar Tingkat 1 saka CDC

Luwih saka 65% populasi diwasa lokal divaksinasi, nggawe Kapuloan Turks lan Caicos minangka negara sing paling inokulasi ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kapuloan Turks lan Caicos wis nampa Tandha Tingkat 1 saka Pusat Kontrol Penyakit
  • Warta kesehatan lelungan anyar minangka tonggak sejarah utama ing kampanye vaksin Kapuloan Turks lan Caicos
  • Tingkat vaksinasi sing kuat ing negara kasebut dikombinasikake karo sukses protokol keamanane kanggo nyegah panyebaran COVID-19

Dewan Turis Kapuloan Turks lan Caicos, panguwasa wisata eksklusif kanggo Kapuloan Turks lan Caicos, ngumumake manawa tujuan kasebut wis entuk Lansiran Level 1 saka Pusat Kontrol Penyakit (CDC). Pemberitahuan kesehatan lelungan anyar minangka tonggak sejarah utama ing kampanye vaksin Kepulauan Turks lan Caicos, sing diwiwiti ing wulan Januari 2021 lan nyebabake luwih saka 65 persen populasi wong diwasa nampa paling ora siji dosis saka vaksin Pfizer-BioNTech - iku salah sawijining negara sing paling inokulasi ing jagad iki. 

Tingkat vaksinasi sing kuat ing negara kasebut dikombinasikake karo sukses protokol keamanane kanggo nyegah panyebaran COVID-19 lan ngidini lelungan kanthi aman menyang Kapuloan Turks lan Caicos. Tujuan kasebut ngrasakake tingkat hunian sing kuwat sajrone sawetara wulan kepungkur, kalebu rata-rata kapasitas luwih saka 70 persen kanggo April 2021.

"Kita bangga banget yen mayoritas populasi diwasa wis divaksinasi, mbantu kita njaga kurva tetep rata lan entuk Tandha Tingkat 1 saka CDC kanggo lelungan sing aman menyang Kapuloan Turks lan Caicos," ujare Hon. Josephine Connolly, Menteri Pariwisata. "Kita ngucapke matur nuwun banget marang mitra industri pariwisata sing larang regane nyengkuyung upaya Kapuloan Turks lan Caicos kanthi miwiti kampanye khusus properti, lan masarakat kanthi waspada kanggo divaksinasi lan netepi protokol. Kita isih mbutuhake para turis internasional supaya bisa disertifikasi TCI Dijamin, portal jaminan kualitas, sadurunge ngunjungi Kepulauan kanggo njaga kesejahteraan kabeh wong. ”

Warta babagan Tandha CDC Level 1 teka ing laporan paling anyar saka Kementerian Kesehatan lan Layanan Manungsa manawa ana 65 persen populasi diwasa wis nampa dosis pertama Vaksin Pfizer-BioNTech COVID-19. Kajaba iku, 55 persen populasi diwasa saiki wis divaksinasi kanthi nampa vaksin loro kasebut. 

Statistik kuat kasebut nyatakake efektifitas kampanye vaksin sing diwiwiti dening Pamrentah Kapuloan Turks lan Caicos, sing kalebu papan reklame kanggo nyengkuyung vaksinasi ing saindenging pulau; insentif sing ngidini bisnis kanthi staf sing divaksinasi bisa beroperasi kanthi kapasitas sing luwih dhuwur; lan inisiatif dening mitra hotel, restoran, lan tur operator sing regane meksa para mitra supaya vaksin, kalebu hadiah rutin, kanggo nglindhungi awake dhewe lan wong liya. Kajaba iku, Kapuloan Turks lan Caicos kanthi konsisten njaga protokol keamanan kanthi standar sing ditampa sacara internasional.

Saliyane Tandha Level 1, Kapuloan Turks lan Caicos nampa Prangko Plancongan Aman saka Dewan Perjalanan Dunia, sing nuduhake manawa protokol keamanan sing ana saiki cocog karo persyaratan inti sing ditemtokake dening WTTC, bebarengan karo pamrentah lan ahli kesehatan, sing dirancang kanggo standarisasi lelungan sing aman. Iki kalebu, nanging ora diwatesi, ndhesek jarak fisik sing bener, ngetrapake watesan kapasitas, mrentahake topeng ing papan umum, lan mesthekake teknik cuci tangan lan sanitasi sing tepat, ing antarane syarat-syarat inti 'Aman Aman'.  

Kapuloan Turks lan Caicos tetep waspada lan tetep cocog karo syarat lelungan internasional, sing padha kanggo para wisatawan sing divaksinasi lan ora divaksinasi. TCI Assured negara kasebut, sawijining portal jaminan kualitas ing situs web Turis Island Turis Islands, sing menehi otorisasi lelungan sawise para tamu menehi bukti asil tes PCR COVID-19 negatif saka fasilitas kesehatan terakreditasi sajrone limang dina sadurunge tekane tujuan, bukti asuransi medis sing nutupi biaya sing gegandhengan karo medis COVID-19 lan kuesioner skrining kesehatan sing wis rampung. Periode karantina 14 dina ora dibutuhake kanggo pengunjung yen wis ngalami negatif tumrap virus kasebut. 

Sawise tekan bandara, pengunjung bisa ngarepake menehi salinan fotone TCI Dijamin sertifikasi kanggo pejabat lokal, sing kabeh nganggo peralatan protèktif pribadi, sadurunge nerusake imigrasi ing endi pemeriksaan suhu kanggo saben wong lelungan uga bakal kedadeyan. Sawise budhal, umume para pelancong saiki kudu menehi bukti tes COVID-19 negatif supaya bisa bali menyang negara asale; akeh hotel ing Pulo saiki duwe situs uji coba ing situs, supaya pengalaman sing gampang lan lancar.

Kapuloan Turks lan Caicos - papan kanggo "Pantai Paling apik ing Donya" - minangka tujuan plancongan mewah bintang lima sing dikepengini kanggo plancongan, bisnis, lan tamu terkenal saka jagad iki. Kanthi sangang pulo utama lan udakara 40 pulau cilik lan kutha sing ora ana gandhengane, tujuan kasebut aman kanggo lelungan ing paradigma anyar jarak fisik iki, amarga jembar, lingkungan ruangan sing apik banget, privasi, akomodasi resort sing wiyar, lan portofolio unik villa pribadi sing luar biasa lan preinan pulau pribadi. Dhaptar ekstensif fasilitas pengujian COVID-19 ing kabeh Kepulauan Suster bisa ditemokake ing situs web resmi Dewan Pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email