Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Wawancara: Ing njero pikiran CEO Finnair

Kepala Eksekutif Finnair, Topi Manner, bubar diwawancarai dening Kepala Analis Keuangan CAPA - Pusat Penerbangan, Jonathan Wober. Dheweke nyritakake sawetara subjek topik.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing tabel kasebut ana kahanan saiki babagan Finnair, kayata kapasitas lan lalu lintas kayata.
  2. CEO maskapai mbahas babagan pengaruh COVID-19 lan watesan perjalanan uga cara sing bisa diterusake.
  3. Saiki, Finnair udakara 12 persen level kursi 2019, mula munggah lan munggah bakal mbutuhake kerja keras lan solusi.

Waca kanggo wawancara mendalam karo CEO Finnair Topi Manner, utawa mung lungguh maneh lan ngrungokake liwat link.

Kita miwiti karo Jonathan Wober saka CAPA - Pusat Penerbangan sambutan Topi Manner ing diskusi.

Jonathan Wober:

Sugeng enjing lan sugeng rawuh ing edhisi CAPA Live liyane, lan aku seneng melu diskusi dina iki Topi Manner, Kepala Eksekutif Finnair. Topi, welcome lan matur nuwun kanggo gabung.

Topi Cara:

Matur suwun, Jonathan. Apik nang kene.

Jonathan:

Aku mung arep miwiti takon babagan kahanan saiki babagan Finnair, kapasitas, lalu lintas, lan liya-liyane. Sampeyan wis operasi kanthi kapasitas sing sithik banget. Minggu saiki, miturut data saka OAG lan CAPA nuduhake manawa sampeyan udakara 12% level kursi 2019 ing minggu pertama Mei, ing kana. Eropah umume udakara 40%, mula sampeyan luwih saka rata-rata Eropa. Apa sampeyan frustasi amarga Finlandia kayane kurang saka tingkat infeksi lan tarif vaksin sing cukup gedhe, nanging kenapa pamrentah sampeyan ora bisa negosiasi maneh, lan kenapa sampeyan ora bisa beroperasi ing level sing luwih dhuwur?

Topi:

Maksude, bener. Rada mumetake manawa watesan lelungan kasebut ketat ing Finlandia, lan mesthine bakal mengaruhi operasi kita. Saiki, kita ngoperasikake udakara 15% kapasitas lan kalebu penerbangan jarak jauh Asia sing diwiwiti wiwit musim panas kepungkur. Maksudku, saiki kita mabur menyang Tokyo, Seoul, Shanghai, lan Bangkok lan Hong Kong. Lan lalu lintas jarak jauh sing didhukung banget dening panjaluk kargo. Saiki kanggo musim panas sabanjure, kanggo musim panas iki, kita wis ngeculake apa sing bakal dakkirim kanggo mbabarake pisanan jaringan musim panas, lan kalebu rencana kanggo mabur menyang 60 tujuan, lan utamane jarak jangka pendek Eropa bakal ana ing menu . Lan kita uga ngarep-arep bisa nambah penerbangan menyang Amerika Utara, saengga nambah frekuensi menyang New York lan uga ngenalake Chicago lan Los Angeles.

Print Friendly, PDF & Email