Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Menteri Pariwisata Uganda tetep dadi kabinet anyar

Tom Butime tetep dadi Menteri Pariwisata Uganda ing kabinet anyar sawise sumpah Presiden Yoweri T. K Museveni ing tanggal 12 Mei 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Presiden Uganda pungkasane milih Menteri Kabinet sing diantisipasi sing wis suwe nahan Kolonel (Pensiun) Tom Butime minangka Menteri Pariwisata, Margasatwa lan Antiquities (MTWA).
  2. Butime bakal entuk jangka 5 taun wiwit 2021-2026.
  3. Menteri Pariwisata wis dadi pimpinan sektor pariwisata wiwit taun 2019 kanthi tantangan paling angel wiwit wiwitan pandemi COVID-19.

Menteri Negara Bagian Suubi Kiwanda sing wis suwé, nanging, diganti dadi anggota parlemen Bahinduka Mugarra sing anyar kanggo Distrik Ntoroko.

Wanita diangkat dadi jabatan utama kalebu Mayor (Pensiun) Jesica Alupo dadi Wakil Presiden, mantan Menteri Kesehatan Negara Robinah Nabanja dadi Perdana Menteri lan Kepala Pamaréntah, lan mantan Speaker Parlemen Hon. Rebecca Alitwala Kadaga minangka Wakil Perdana Menteri Pertama lan Menteri Urusan Komunitas Afrika Wétan.

Butime sing wis dadi Menteri Pariwisata wiwit taun 2019 wis njaga sektor pariwisata kanthi tantangan sing paling tantangan wiwit wiwitan pandemi COVID-19 lan kunci sabanjure ing taun 2020 kanthi pendapatan pariwisata mudhun 73 persen saka US $ 1.6 milyar dadi US $ 0.5 milyar kanthi jumlah pengunjung 69.3 persen saka 1,542,620 dadi 473,085 lan lapangan kerja 70 persen saka 536,600 lowongan dadi 160,980.

Supaya bisa resusitasi sektor saka ICU, (Unit Perawatan Intensif), pamrentah njupuk intervensi ing ngisor iki nalika puncak pandemi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email