Heathrow meksa para pimpinan jagad supaya setuju mandat bahan bakar berkelanjutan global ing G7

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Heathrow meksa para pimpinan jagad supaya setuju mandat bahan bakar berkelanjutan global ing G7

Ing sesi G7 sing dianakake ing Cornwall, dina Jumuah dening Pangeran Diraja Wales, CEO Heathrow John Holland-Kaye meksa para pimpinan G7 supaya setuju ing puncak puncak komik sing nambah mandhiri kanggo SAF 10% ing taun 2030, dadi paling ora 50 % ing taun 2050, uga mekanisme mekanisme insentif rega sing wis digunakake kanggo ndhukung permintaan lan miwiti sektor karbon murah liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • SAF minangka teknologi sing wis kabukten, digunakake wiwit WWII kanggo mabur para pejuang nalika minyak langka, lan bisa digunakake ing pesawat sing ana
  • SAF minangka solusi sing bisa ditrapake ing saindenging jagad, nanging kudu ditingkatake kanthi masif
  • G7 bisa dadi pemimpin global kanthi kolektif nindakake prentah kanggo paling ora SAF 10% ing taun 2030, dadi paling ora 50% ing taun 2050

Pemimpin ekonomi paling gedhe ing donya dijaluk nyuda emisi penerbangan kanthi kolektif nindakake prentah kanggo nggunakake bahan bakar penerbangan berkelanjutan (SAF). Ing sesi G7 sing dianakake ing Cornwall, dina Jumuah dening Pangeran Kerajaan Wales, Heathrow CEO John Holland-Kaye meksa para pimpinan G7 supaya setuju ing puncak puncak mandat komik kanggo SAF 10% ing taun 2030, tuwuh paling ora 50% ing taun 2050, uga mekanisme mekanisme insentif rega sing digunakake kanggo ndhukung nuntut lan miwiti sektor karbon sithik liyane.

Penerbangan minangka kekuwatan sing apik. Manfaat masarakat kanthi nggandhengake masarakat lan budaya lan ngaktifake perdagangan ing saindenging negara. Kita kudu ngilangi karbon saka pesawat supaya bisa nglindhungi keuntungan kasebut ing jagad nol. Maskapai utama ing kabeh negara G7 lan nomer sing saya akeh ing saindenging jagad wis netepake net nol ing taun 2050. Kita mung bisa nggayuh target kasebut kanthi nggunakake bahan bakar penerbangan berkelanjutan kanthi cepet.

SAF minangka teknologi sing wis kabukten, digunakake wiwit WWII kanggo mabur para pejuang nalika minyak langka, lan bisa digunakake ing pesawat sing ana. Wis ngoperasikake 250,000 penerbangan ing saindenging jagad. SAF bisa uga biofuel canggih sing digawe saka sampah saka pertanian, kehutanan rumah tangga lan industri utawa bahan bakar sintetis sing digawe nggunakake karbon sing diekstraksi saka udara lan energi bersih, sing ngasilake tabungan karbon siklus 70% utawa luwih. Mung minggu iki, Heathrow nampa pengiriman SAF sing pertama lan dilebokake ing sistem pasokan bahan bakar utamane kanggo nduduhake bukti konsep ing bandara utama.

SAF minangka solusi sing bisa ditrapake ing saindenging jagad, nanging kudu ditingkatake kanthi masif. G7 bisa dadi pemimpin global kanthi kolektif nindakake mandat paling ora 10% SAF ing taun 2030, tuwuh paling ora 50% ing taun 2050. Bebarengan karo insentif rega sing pas, stabil sajrone 5 - 10 taun (kayata Kontrak kanggo Bedane sing efektif banget kanggo nambah energi angin lepas pantai ing Inggris), sing bakal ngirim sinyal pasar sing tepat kanggo mbukak investasi ing tanduran SAF. Iki bakal nggawe lapangan kerja anyar ing industri ijo ing G7.

CEO Heathrow John Holland-Kaye ujar:

"Kita kabeh setuju yen mungkasi perubahan iklim minangka tantangan paling gedhe sing diadhepi ing planet kita. G7 wis nuduhake kepemimpinan kanthi nyetujoni pajak korporat minimum global, lan yen kita bisa nggunakake semangat kolektif kanggo kolektif menehi prentah kanggo nggunakake paling ora 10% bahan bakar penerbangan berkelanjutan ing taun 2030 lan insentif rega sing pas kanggo nggunakake, kita bakal njamin anak bisa duwe mupangat mupangat tanpa biaya karbon. Penerbangan minangka kekuwatan sing apik lan kita ora sabar ngenteni wong liya kanggo ngrampungake masalah iki ing sawijining wektu mbesuk - kita duwe alat kanggo ngatasi masalah kasebut saiki, semangat kolektif saiki wis ana lan aku njaluk pimpinan G7 supaya njupuk tindakan konkrit saiki. ”

Heathrow wis dadi prioritas utama kanggo pembelaan lan pangurangan nyuda emisi karbon ing sektor penerbangan. Ing wiwitan taun 2020, sektor penerbangan Inggris, dadi sektor penerbangan nasional pertama ing donya sing netepake net nol ing taun 2050, kanthi Heathrow duwe peran penting. Saliyane bubar nggabungake pengiriman SAF pertama ing sistem pasokan bahan bakar, kabeh infrastruktur bandara nganggo listrik sing bisa dianyari 100%, kanthi rencana arep ngalih saka pemanasan gas ing bandara ing pertengahan 2030, dadi karbon nol .

Heathrow uga wis mbalekake 95 hektar lahan gambut ing Inggris sing ngetokake karbon lan saiki wiwit dadi sink karbon. Direktur Strategi Carbon Heathrow, Matthew Gorman, wis memimpin tim karbon lan keberlanjutan pemenang penghargaan sajrone dasawarsa pungkasan lan duwe peran penting kanggo nerusake target lan rencana. Dheweke wis dingerteni kanggo layanan Decarbonisation of Aviation kanthi MBE ing dhaptar Penghormatan Ulang Tahun Ratu. Heathrow minangka papan sing luwih apik amarga sumbangane. Nalika pakurmatan kasebut minangka tandha penting tumrap kemajuan sing wis ditindakake Heathrow, nanging perjalanan kanggo njamin bathi penerbangan bisa diamanake kanggo mbesuk tanpa biaya karbon iku dawa lan gaweyan lan tekad tetep bakal ditindakake.

Print Friendly, PDF & Email