Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Yunani menehi idin kanggo turis Rusia sing ora kuota

Pengunjung saka Rusia saiki diijini mlebu Yunani yen duwe sertifikat vaksinasi tumrap coronavirus, utawa asil tes PCR negatif, utawa sertifikat antibodi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sawise tekan Yunani, pengunjung saka Rusia bisa uga njaluk tes virus corona kanthi acak
  • Syarat karantina pitung dina sing diwajibake nalika teka uga wis ditarik kanggo para wisatawan anyar
  • Wiwit tanggal 10 Juni, jumlah penerbangan ing rute Moskow - Athena ditambah dadi wolung saben minggu

Pejabat pamrentah ing Yunani ngumumake yen kanthi keputusan inter-menteri, ijin kanggo rawuh non-kuota pengunjung saka Federasi Rusia wis ditambah nganti 21 Juni.

Pengunjung saka Rusia saiki diijini mlebu Yunani yen duwe sertifikat vaksinasi tumrap coronavirus, utawa asil tes PCR negatif, utawa sertifikat antibodi COVID-19.

Keputusan anyar ditindakake sawise njupuk keputusan sadurunge jumlah kuota 4,000 Rusia saben minggu dibatalake. Syarat karantina pitung dina sing diwajibake nalika teka uga wis ditarik kanggo para wisatawan anyar.

Turis turis Rusia menyang Yunani kudu ngrampungake Formulir Penemu Penumpang elektronik (PLF) ing situs web pamrentah, menehi rincian kontak ing Yunani, sedina sadurunge tekan negara kasebut. Perusahaan transportasi kudu mriksa keberadaan sadurunge mlebu penumpang, yen ana pelanggaran, dheweke bakal diwajibake mulihake penumpang mulih kanthi biaya dhewe.

Sawise tekan Yunani, pengunjung saka Rusia bisa uga njaluk tes virus corona kanthi acak. Asil kasebut kudu ditampa ing papan mlebu negara kasebut. Yen ana asil tes positif, penumpang kudu karantina nganti 10 dina.

Wiwit tanggal 10 Juni, jumlah penerbangan ing rute Moskow - Athena ditambah dadi wolung saben minggu. Aeroflot lan Aegean Airlines ngoperasikake papat penerbangan. 

Print Friendly, PDF & Email