Peserta Penerbangan Delta Airlines tekad kanggo nabrak DL 1730 saka LAX menyang ATL

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Peserta Penerbangan Delta Airlines tekad kanggo nabrak DL 1730 saka LAX menyang ATL

Pramugari sing ora tugas Delta Airlines meksa ndharat darurat penerbangan Delta Airlines 386 saka Atlanta menyang Los Angeles, Jumuah wengi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan Delta Air Lines saka Los Angeles menyang Atlanta dipeksa nggawe pendaratan darurat ing Kota Oklahoma.
  • Upaya pembajakan sing dilaporake kedadeyan dina Jumuah wengi.
  • Tersangka, pramugari Delta Flight Stephon Jamar Duncan, miturut omongane uwong, dheweke bakal nggawa pesawat kasebut mudhun.

Pilot sing nekat mabur pesawat Delta Airlines DL 1730, sawijining Airbus A321 saka Los Angeles menyang Atlanta, dina Jumuah wengi, ngumumake pengumuman sing njaluk wong-wong sing kuwat supaya maju darurat.

Pilot kasebut butuh pitulung banget saka penumpang kanggo nahan pramugari sing ora duwe tugas kanggo nyegah serangan teror sing lagi ana. Pilot sing ora tugas lan sawetara penumpang nanggapi lan nulungi tersangka sawise diduga nyerang loro pramugari lan ngancam terorisme.

Suspect lagi bengok-bengok yen dheweke bakal nggawa pesawat kasebut mudhun.

Kabeh diwiwiti nalika para teroris, pramugari sing ora tugas sing lelungan minangka penumpang ing DL 1730 saka LAX menyang ATL, nuntun para penumpang supaya lungguh lan siyap nganggo topeng oksigen.

Miturut juru bicara polisi Kota Oklahoma, tersangka, Stephon Jamar Duncan, miturut omongane uwong ujar yen dheweke bakal nggawa pesawat kasebut.

Upaya pembajakan sing dilaporake kedadeyan dina Jumuah wengi. Delta Air Lines Airbus A321 kanthi udakara 200 wong ana ing tengah rute nalika tersangka meksa menyang ngarep.

Pesawat kasebut dialihake menyang bandara paling cedhak ing Kota Oklahoma, ing endi "wong kasebut dipasrahake marang penegak hukum," lan "penyapu pesawat" karo asu sniffer ditindakake. Sawise iku, terus menyang Atlanta. 

Duncan dicekel lan digawa menyang rumah sakit sawise nglaporake nyeri dada lan nuduhake pratandha masalah kesehatan mental, ujare polisi.

Kejadian kasebut kedadeyan sawetara dina sawise penerbangan Delta liyane, uga saka Los Angeles, kudu mlebu darurat sawise salah sawijining penumpang diduga ngisi bagian ngarep pesawat lan nyoba nglanggar kokpit nalika pesawat.

Penerbangan Delta 386 menyang Nashville dialihake menyang Albuquerque, sawise wong kasebut dilaporake nabrak lawang kokpit lan mbengok: "Kita kudu ndharat pesawat iki". Dheweke ditahan. lan mengko dikenani gangguan karo anggota kru penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email