Kerajaan Eswatini mung nggabungake Pariwisata Afrika

Dewan Pariwisata Afrika pindhah menyang Eswatini
Print Friendly, PDF & Email

"Minangka negara, kita seneng banget babagan kerja Dewan Pariwisata Afrika, Dina iki minangka dina sing penting banget ing ATB. Masa depan cerah banget kanggo Pariwisata Afrika. " Iki jarene Menteri Pariwisata Kerajaan Eswatini, Hon. Moses Vilakati, sing ngumumake Karajan saiki dadi tuan rumah Markas Dewan Pariwisata Afrika, lan ngluncurake struktur perusahaan kanggo dewan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bab anyar kanggo Dewan Pariwisata Afrika dina iki diumumake nalika mbukak kantor pusat lan struktur organisasi anyar ing Kerajaan Eswatini.
  2. Kanca Pariwisata Afrika saka pirang-pirang wilayah ing Afrika lan saka saindenging jagad nekani acara peluncuran virtual lan fisik saka Hilton Garden Inn ing Mbane, ibukutha Eswatini.
  3. Aliansi strategis antara Dewan Pariwisata Afrika (ATB) lan Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) diumumake.

Eswatini, biyen dikenal minangka Swaziland minangka Negara sing sugih budaya. Wong grapyak lan bangga. Dina iki Eswatini dadi pusat Pariwisata Afrika anyar, nyebar konsep siji Tujuan Pariwisata Afrika. Karajan kasebut nyambut markas Papan Pariwisata Afrika lan struktur organisasi ing negarane.

Print Friendly, PDF & Email