Plancongan Petualangan Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Eswatini Warta Pamrentah Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kerajaan Eswatini mung nggabungake Pariwisata Afrika

Dewan Pariwisata Afrika pindhah menyang Eswatini
Print Friendly, PDF & Email

"Minangka negara, kita seneng banget babagan kerja Dewan Pariwisata Afrika, Dina iki minangka dina sing penting banget ing ATB. Masa depan cerah banget kanggo Pariwisata Afrika. " Iki jarene Menteri Pariwisata Kerajaan Eswatini, Hon. Moses Vilakati, sing ngumumake Karajan saiki dadi tuan rumah Markas Dewan Pariwisata Afrika, lan ngluncurake struktur perusahaan kanggo dewan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Pariwisata Hon kanggo Kerajaan Eswatini, Moses Vilakati ngaturake Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika, kanthi dokumen perusahaan sing nggawe Dewan Pariwisata Afrika ing Karajan kasebut.

Wis kurang saka 3 taun wiwit nggawe Dewan Pariwisata Afrika dadi titik diskusi. Pisanan debat ing World Travel Market ing London ing 2018, diumumake lan diluncurake kanthi resmi ing World Travel Market Africa ing Capetown ing taun 2019, organisasi iki diwiwiti saka perusahaan pemasaran adhedhasar AS sing diwiwiti karo publikasi iki minangka ide saka eTN Publisher Juergen Steinmetz menyang Inisiatif adhedhasar Afrika lan mbukak Afrika independen karo anggota ing puluhan negara Afrika. Saiki, inisiatif iki ngenalake struktur perusahaan independen anyar lan omah anyar ing Kerajaan Eswatini.

Hon. Menteri Moses Vilakati lan Linda Nxumalo, CEP saka Dewan Pariwisata Eswatini rawuh ing diskusi wiwitan ing Westin Hotel ing Capetown Convention Center ing wulan April 2019 karo Cuthbert Ncube, Dr. Peter Tarlow, Juergen Steinmetz, lan Alain St. Ange. Cuthbert Ncube dikonfirmasi dadi Ketua sawise nedha awan iki ing peluncuran resmi sajrone World Travel Market Africa.

"Kita nggawa Dewan Pariwisata Afrika menyang Eswatini," ujare Juergen Steinmetz sadurunge wiwitan acara peluncuran 1 1/2 jam.

Tanpa dhukungan saka Dr.Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO lan pelindung organisasi kasebut, tanpa Alain St. Ange, mantan menteri Pariwisata Seychelles, lan presiden ATB, tanpa Dr Walter Mzembi, mantan Menteri Pariwisata kanggo ZImbabwe, lan anggota eksekutif ATB, lan tanpa Profesor Geoffrey Lipman ngelingake pentinge lelungan sing ramah iklim, tanpa Dr. Peter Tarlow sing njaga keamanan lan tujuan tujuan - organisasi iki bisa uga ora maju.

Akeh pangadeg awal lan atusan pendukung gabung dina iki. Acara peluncuran kasebut ditindakake ing ruang rapat Hilton Garden Inn ing Ibu Kota Eswatini Mbane.

Kanthi jaringan duta besar ATB, organisasi kasebut makarya ing macem-macem pasar utama kayata Nigeria, Kenya, Senegal, Afrika Selatan, Pantai Gading, Tanzania, Uganda, Rwanda, Mozambik, Mesir, Maroko, Zambia, Zimbabwe, Namibia, DRC . Duta Besar kaya ngono nekani lan sawetara sing bangga ngomong lan janji njaluk dhukungan karo Eswatini sing anyar kanggo organisasi kasebut.

Peserta saka Maroko, Somalia, Sudan, Italia, Jamaika, Nepal, Malaysia, Montenegro, saka Arab Saudi, Hong Kong, Amerika Serikat, Inggris lan bagean liya ing donya nambahake acara peluncuran kasebut.

Cuthbert Ncube, ketua Dewan Pariwisata Afrika duwe alesan supaya bangga dina iki- lan mula wis katon.

Cuthbert makarya tanpa kendel wiwit wiwitan inisiatif iki, lan iki diandharake dening kabeh wong sing ngomong saiki.

Seniman lokal nampilake dina iki. Ing 3 dina pungkasan, Pak Ncube ditampilake ing saindenging Karajan sajrone kunjungan resmi dadi tamu dening Menteri Pariwisata lan Dewan Pariwisata Eswatini.

Dewan Pariwisata Afrika saiki dadi mitra wisata, acara pariwisata lan budaya ing mbesuk lan sateruse.

Kerajaan Eswatini mung nggabungake Pariwisata Afrika

Informasi luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika bisa ditemokake ing www.africantourismboard.com

Katrangan lengkap babagan Kerajaan Pariwisata Eswatini bisa dideleng ing https://www.thekingdomofeswatini.com/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.