Volume Penumpang Bandara Frankfurt Nuduhake Pratandha Pamulihan

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Volume Penumpang Bandara Frankfurt Nuduhake Pratandha Pamulihan

Sanajan pengaruh pandemi Covid-19 sing terus-terusan lan lalu lintas, lalu lintas penerbangan wiwit pulih: ing Mei 2021, Bandara Frankfurt (FRA) nampani 1.25 yuta penumpang. Iki minangka kenaikan 356.9 persen saben taun ing Mei 2020.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Angka Lalu Lintas Fraport Mei 2021 wis dirilis
  2. ing wulan Mei 2021, Bandara Frankfurt (FRA) nampani 1.25 yuta penumpang.
  3. Volume kargo terus tuwuh sanajan kekurangan kapasitas weteng sing biasane diwenehake dening pesawat penumpang

Nanging angka Mei, iki dibandhingake karo nilai dhasar sing luwih murah kanggo taun sadurunge, nalika kena infeksi nggawa penerbangan mandheg kanthi virtual. Saiki, nalika larangan lelungan ditarik lan tarif kedadeyan mudhun, tujuan plancongan Eropa utamane nyuda panjaluk dibandhingake karo April 2021. Luwih saka 50,000 penumpang lelungan liwat Bandara Frankfurt ing patang dina kapisah ing Mei 2021 - angka paling dhuwur wiwit kunci pisanan diremehake ing musim panas 2020. Nanging, lalu lintas penumpang isih 80.0 persen luwih murah tinimbang pre-pandemi Mei 2019.

Ing limang wulan pertama taun 2021, FRA nglayani luwih saka 4.7 yuta penumpang. Dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2020 lan 2019, iki nuduhake penurunan masing-masing 59.2 persen lan 82.6 persen.  

Volume kargo terus tuwuh sanajan kekurangan kapasitas weteng sing biasane diwenehake dening pesawat penumpang. Mei 2021 nambah 27.2 persen dadi 204,233 metrik ton (nganti 10.0 persen dibanding Mei 2019). Kanthi 16,977 lepas landas lan pendaratan, gerakan pesawat munggah 118.7 persen dibandhingake Mei 2020. Bobot lepas landas maksimum (MTOWs) mundhak 66.2 persen taun-taun dadi 1.29 yuta metrik ton. 

Bandara Fraport Group ing saindenging jagad nyumurupi lalu lintas penumpang berkembang kanthi positif. Kabeh nyathet paningkatan sing signifikan, ing sawetara kasus sawetara atus persen - sanajan dibandhingake karo lalu lintas udhara sing nyuda banget ing Mei 2020. Nalika mbedakake karo angka pra-pandemi kanggo Mei 2019, bandara Fraport Group dadi saksi penurunan jumlah penumpang sing signifikan. 

Ing wulan Mei 2021, Bandara Ljubljana (LJU) ing Slovenia ngladeni 14,943 penumpang. Bandara-bandara Brasil Fortaleza (FOR) lan Porto Alegre (POA), gabungan, ndaftar 415,866 penumpang, dene Bandara Lima (LIM) ing Peru nangani 738,398 penumpang. 

14 bandara regional Yunani ing Fraport nampani 472,937 penumpang ing Mei 2021. Ing pesisir Laut Ireng Bulgaria, lalu lintas ing bandara Star Star Twin of Burgas (BOJ) lan Varna (VAR) mundhak dadi 44,013 penumpang. Bandara Antalya (AYT) ing Turki nyathet 719,254 penumpang. Bandara Pulkovo (LED) ing St. Petersburg, Rusia, katon lalu lintas mundhak luwih saka 1.5 yuta penumpang, dene lalu lintas ing Bandara Xi'an (XIY) ing Tiongkok dadi luwih saka 3.9 yuta penumpang.

Print Friendly, PDF & Email