Jalur cepet kanggo panganan: Fraport nyoba Yoordi, layanan pesen panganan anyar, ing Bandara Frankfurt

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Jalur cepet kanggo panganan: Fraport nyoba Yoordi, layanan pesen panganan anyar, ing Bandara Frankfurt

Sistem Yoordi digital, solusi pamrentahan otomatis sing inovatif, uga nambah pengalaman penumpang.

Print Friendly, PDF & Email
  • Solusi pesen urutan Yoordi khusus digawe kanggo nyukupi kabutuhane para plancong.
  • Penumpang mindhai kode QR, sinau menu restoran sing melu, pesen, banjur mbayar tanpa kontak.
  • Sajrone tahap pilot, aplikasi kasebut bisa diowahi supaya bisa nyukupi kabutuhan lan pangarepan para pelanggan lan restoran.

Penumpang lan tamu ing Bandara Frankfurt saiki bisa nggunakake ponsel cerdas supaya gampang pesen lan mbayar panganan lan omben-omben saka macem-macem restoran - nggunakake "jalur cepet kanggo panganan" sing anyar.

Solusi pesen urutan Yoordi khusus digawe kanggo nyukupi kabutuhane para plancong. Penumpang mindhai kode QR, sinau menu restoran sing melu, pesen, banjur mbayar tanpa kontak. Ora perlu ndownload app utawa ndhaptar. Pesenan kasebut bisa dijupuk ing jalur restoran sing cepet. Prasyarat supaya panggunaan gampang lan ora masalah yaiku sambungan Internet sing stabil, pesen kaca ing macem-macem basa, lan macem-macem mode pembayaran internasional sing populer.

Saiki uga bisa dipangan nalika lungguh ing restoran ing salah sawijining terminal ing Bandara Frankfurt, kanthi bedane saiki panganan kasebut bisa dipesan tanpa kontak. Server nggawa panganan ing meja.

"Proyek pilot iki ngidini kita kerja bareng kanthi cepet lan fleksibel kanggo ndeleng kepiye Yoordi bisa nambah pengalaman tamu," ujare Daniel Gemander, manajer akun utama Fraport AG kanggo panganan & omben-omben. Macem-macem perusahaan konsesi saiki nyoba solusi ing Dermaga A Terminal 1. Sajrone tahap pilot, aplikasi kasebut bisa di-tweak supaya bisa nyukupi kabutuhan lan pangarepan para pelanggan lan restoran, kanthi kemungkinan nambah fitur liyane.

Print Friendly, PDF & Email