Seatrade Cruise Global bali menyang Miami wulan September

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Seatrade Cruise Global bali menyang Miami wulan September

Sawise luwih saka setahun navigasi perairan sing durung dipetakan ing jagad virtual, pengalaman Seatrade Cruise Global taun iki bakal ngubungake maneh komunitas kita kanggo nuduhake ilmu, solusi sing bisa ditindakake lan visi kolektif kanggo pelayaran ing wektu sing penting iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Seatrade Cruise Global bali menyang Pusat Konvensi Pantai Miami, 27-30 September.
  • Konferensi kasebut bakal nggabungake tenaga listrik pesiar lan swara anyar kanggo nuduhake wawasan lan cithak biru sing penting banget kanggo lelayaran plancongan pasca pandemi sing dibayangke maneh.
  • Minangka bagéan saka format hibrida, Seatrade Cruise uga ngenalake Seatrade Cruise Global 2.0.

Seatrade Cruise Global, acara peluncuran bisnis-kanggo-bisnis tahunan industri pelayaran, saiki bali menyang Pusat Konvensi Pantai Miami, 27-30 September kanggo kumpul pertama ing taun wiwit taun 2019. Konferensi kasebut ora bakal beda karo konferensi liyane, konferensi kasebut bakal nggabungake tenaga listrik pesiar lan swara anyar sing anyar kanggo nuduhake wawasan lan cithak biru sing penting kanggo lelayaran plancongan pasca pandemi sing dibayangke. Seiring karo pameran tradhisional, panel pengayaan lan penawaran jaringan, edhisi taun iki bakal nampilake program virtual kanthi menehi masarakat pilihan luwih akeh melu. 

"Sawise luwih saka setahun navigasi perairan sing durung dipetakan ing jagad virtual, pengalaman Seatrade Cruise Global taun iki bakal nyambung maneh komunitas kita kanggo nuduhake ilmu, solusi sing bisa ditindakake lan visi kolektif kanggo masa depan pelayaran ing wektu sing penting iki," ujare Chiara Giorgi, Brand lan Direktur Acara Global kanggo Seatrade Cruise. "Pemrograman kita - kalebu Negara sing penting kanggo Keynote Industri - bakal ngasilake inovasi pesiar, tren lan prospek industri kanggo taun 2022."

Pengalaman rong bagean kasebut bakal nampilake sesi konferensi lan pameran sing nuduhake inovasi paling anyar ing aula pameran minangka bagean saka pertunjukan langsung, nalika platform virtual bakal menehi akses menyang sesi sing langsung ditayangke, nggawe match online lan siji-sijine para pamiarsa -satu rapat virtual karo peserta pameran ing kabeh sektor. Peserta sing ndaftar kanggo acara langsung uga bakal duwe akses menyang pengalaman virtual. 

Njaga keamanan ing ngarep, Seatrade Cruise Global bakal dipandu dening standar Informa AllSecure sing njamin pengalaman acara sing diatur kanthi aman, higienis, produktif lan berkualitas tinggi. Langkah-langkah sing luwih spesifik sing gegandhengan karo kesehatan lan safety bakal diwenehake sadurunge acara kasebut lan protokol bakal tundhuk karo kabeh peraturan kutha lan negara.

Minangka bagéan saka format hibrida, Seatrade Cruise uga ngenalake Seatrade Cruise Global 2.0 - dadi tuan rumah ing saindhenging wulan Oktober lan diluncurake karo Minggu Jaringan Daya, 11-15 Oktober. Miwiti tanggal 4 Oktober, acara kasebut bakal dadi terus-terusan program, nawakake para pamiarsa langsung lan virtual Seatrade Cruise Global kanggo peluang jaringan sing dioptimalake.

Print Friendly, PDF & Email