Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Penerbangan saka Calgary menyang Amsterdam diluncurake dening WestJet

WestJet ngenalake layanan menyang Amsterdam saka Calgary kanthi pesawat anyar kanggo diwiwiti tanggal 5 Agustus ing maskapai Boeing 787 Dreamliner.

Print Friendly, PDF & Email
  • Layanan WestJet ing antarane Bandara Schiphol Amsterdam lan Bandara Internasional Calgary bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu.
  • Rute kasebut bakal dioperasikake ing WestJet's 787 Dreamliner.
  • Layanan anyar kasebut dijadwalake kanggo mesthekake yen penerbangan transatlantik sing mangkat saka Calgary menyang Amsterdam dijadwalake kanggo ndhukung keberangkatan awan lan tekane awan.

WestJet dina iki ngumumake yen ngembangake jaringan internasional kanggo nyakup salah sawijining kutha sing paling nyambung ing donya, Amsterdam, Walanda. Minangka maskapai penerbangan paling akeh penerbangan saka Calgary, layanan anyar saka hub WestJet bakal dioperasikake ing 787 Dreamliner, wiwit tanggal 5 Agustus 2021.

"We are komitmen kanggo nyelehake investasi internasional, minangka pimpinan industri pariwisata lan pariwisata, kanggo ndhukung restart aman kanggo lelungan internasional lan pemulihan ekonomi Kanada luwih maju," ujare John Weatherill, WestJet, Kepala Petugas Komersial. "Kanthi pesawat sing bakal diwiwiti mengko musim panas iki, kita ngarep-arep bisa mbantu wong Kanada nyambung karo wong sing ditresnani ing Eropa, nalika terus menehi pilihan sing terjangkau kanggo wong-wong sing pengin ngunjungi utawa nyambung maneh karo kanca lan kulawarga ing saindenging negara gedhe kita."

Layanan WestJet ing antawisipun Bandara Amsterdam Schiphol (AMS) lan Bandara Internasional Calgary (YYC) bakal dioperasikake kaping pindho saben minggu wiwit tanggal 5 Agustus 2021 lan bakal ditambah nganti kaping telu saben minggu tanggal 9 September.

"Alberta siyap mbukak kanggo musim panas, lan woro-woro saka WestJet iki nuduhake manawa kita cedhak karo para wisatawan internasional bali menyang Alberta," ujare Doug Schweitzer, Menteri Pekerjaan, Ekonomi, Inovasi, Pamrentah Alberta. "Rute anyar bakal ningkatake industri pariwisata nalika dibutuhake banget lan maneh nampilake Alberta menyang jagad kanthi lelungan sing aman."

"Taun iki, tamu bakal duwe pilihan langsung liyane saka Calgary menyang pusat perdagangan lan budaya sing rame," ujare Bob Sartor, Presiden & CEO, Otoritas Bandara Calgary. "Rute anyar WestJet saka omah lan hub ing YYC menyang Amsterdam, bakal nyambungake wong Calgaria menyang Eropa lan Eropa menyang Alberta liwat salah sawijining bandara sing paling apik ing donya."

Rute kasebut bakal dioperasikake ing WestJet's 787 Dreamliner, nampilake kursi perusahaan penerbangan sing kasedhiya ing kabin bisnis bebarengan karo restoran lan hiburan sing dikarepake. Layanan anyar kasebut dijadwalake kanggo mesthekake yen penerbangan transatlantik sing mangkat saka Calgary menyang Amsterdam dijadwalake kanggo ndhukung keberangkatan awan lan tekane awan. Sambungan sing gampang kasedhiya liwat Amsterdam menyang puluhan tujuan kelas dunia, kalebu Athena, Berlin, Edinburgh, Lisbon, Madrid, Manchester, Milan, Munich, Wina, Venesia lan liya-liyane.

"Kita seneng banget karo ngasilake rute udara internasional sing penting menyang Alberta," ujare David Goldstein, CEO, Travel Alberta. "Nalika duwe hubungan sing dawa lan apik karo para pelancong Walanda sing pengin njelajah wilayah ing jagad iki, Amsterdam uga dadi pusat feeder utama para wisatawan saka kabeh penjuru Eropa. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng WestJet nalika nggedhekake rute globale menyang Alberta. ”

Rincian layanan WestJet antarane Calgary lan Amsterdam:

dalanfrekuensiwiwit
Calgary - Amsterdam2x saben minggu5 Agustus - 5 September 2021

3x saben minggu9 September - 31 Oktober 2021
Amsterdam - Calgary2x saben minggu6 Agustus - 6 September 2021

3x saben minggu10 September - 1 November 2021
Print Friendly, PDF & Email