Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Umume para pelancong isih prihatin babagan lelungan musim panas 2021

Ing taun iki, kanggo wulan preinan wulan Juli, Agustus, lan September, 51.6% wong sing lelungan wis ngrencanakake lelungan domestik lan arep ngrasakake negarane lan nemokake papan sing cedhak.

Print Friendly, PDF & Email
  • 54% peserta survey isih duwe kuatir babagan lelungan musim panas iki.
  • 51.6% wong sing wis memesan wis ngrancang perjalanan domestik.
  • Wiwit Juli 2020, ana kenaikan 66.4% lelungan domestik sing direncanakake musim panas 2021.

Mbok minangka salah sawijining musim panas sing paling ditunggu-tunggu, musim panas 2021 yaiku kanggo akeh wong nalika dheweke bisa ngrasakake liburan sepisanan sajrone luwih saka setaun! Tanpa mangu-mangu, umume wong-wong sing wis nate ngarep-arep. Nanging, kaya sing ditemokake, akeh wong lelungan sing isih kuwatir.

Ing survey pungkasan, para turis dijaluk babagan lelungan musim panas taun iki (2021) lan kepiye perasaane babagan COVID-19. Asil survey ngumumake akeh pemahaman sing menarik.

Plancongan domestik dadi puncak musim panas iki

Ing taun iki, kanggo wulan preinan wulan Juli, Agustus, lan September, 51.6% wong sing lelungan wis ngrencanakake plancongan domestik lan arep ngrasakake negarane lan nemokake papan sing cedhak. Ana kemungkinan nganti pandemi wis "rampung", lelungan domestik bakal tetep populer. Plancongan kasebut saiki mbutuhake dokumen sing kurang, ora ana tes COVID sing wajib lan bisa uga nggawe para plancong luwih santai. Kajaba iku, lelungan domestik ora pati diwatesi lan luwih ramah lingkungan. Kita bisa ngarepake manawa kesadaran ekologis bakal luwih akeh nalika lelungan ing taun ngarep. Dibandhingake karo Juli 2020, ana 66.4% lelungan domestik sing direncanakake musim panas 2021 dening para peserta.

Pira sing isih wedi lelungan amarga COVID-19?

Sanajan kahanane saya apik lan kita mboko sithik mbalekake, isih ana ragu-ragu. Kasunyatane, 53.8% responden isih prihatin babagan lelungan, amarga ngerti yen COVID durung rampung. Luwih saka 67% peserta wedi lara sajrone plancongan lan meh 26% wedi kena infeksi ing sakiwa tengene, dene 30.3% prihatin amarga durung entuk vaksin COVID-19. Suwe-suwe, tegese nalika para peserta divaksinasi, dheweke bakal mulai kepenak miwiti petualangan anyar.

64% wis memesan perjalanan musim panas iki

Kanggo musim panas 2021, mung 35.6% responden ujar manawa dheweke durung memesan preinan. Sektor lelungan mboko sithik pulih wiwit Juli pungkasan, nalika 50% responden survey sadurunge ujar manawa dheweke ora ngrencanakake liburan ing musim panas kasebut. Semono uga luwih akeh wates ing jagad iki sing mbukak, lan turis saya tambah diijini bali menyang tujuan plancongan sing disenengi lan nikmati lelungan. Dibandhingake karo data kita wiwit wulan Juli kepungkur, ana 28% kenaikan lelungan sing direncanakake kanggo musim panas 2021, dibandhingake karo perjalanan ing musim panas 2020.

Perjalanan santai wis bali

Taun iki, lelungan plancongan penting banget, kanthi luwih saka 61% responden bakal ngrancang. Yen dibandhingake musim panas pungkasan, nalika umume kita ora bisa ngimpi plancongan, asil nuduhake manawa ana musim panas 2021. Plancongan plancongan bali lan muga-muga bisa uga bali.

Print Friendly, PDF & Email