Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Airbus nggawe Pusat Pengembangan Emisi-Nol ing Jerman lan Prancis

Pangembangan teknologi bakal nutupi kapabilitas produk lan industri saka bagean dhasar, perakitan, integrasi sistem lan tes cryogenik sistem tank hidrogen cair (LH2) pungkasan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Airbus mutusake kanggo nyiyapake loro Pusat Pengembangan Emisi Zero (ZEDC) ing situs-situs kasebut ing Bremen lan Nantes.
  • Tujuane ZEDC yaiku nggayuh manufaktur tank cryogenic kompetitif biaya.
  • Loro-lorone ZEDC bakal operasional ing taun 2023 kanggo nggawe tank LH2 kanthi tes penerbangan pertama sing dijadwalake ing taun 2025.

Airbus mutusake kanggo musatake upaya tangki hidrogen metalik kanthi persiyapan komplementer kanthi nggawe Pusat Pengembangan Zero-Emisi (ZEDC) ing situs-situs kasebut ing Bremen (Jerman) lan ing Nantes (Prancis). Tujuane ZEDC yaiku nggayuh manufaktur tank cryogenic kompetitif kanggo ndhukung peluncuran pasar ZEROe sing sukses mbesuk lan kanggo nyepetake pangembangan teknologi propulsi hidrogen. Desain lan integrasi struktur tank penting banget kanggo kinerja pesawat hidrogen mbesuk. 

Pangembangan teknologi bakal nutupi kapabilitas produk lan industri saka bagean dhasar, perakitan, integrasi sistem lan tes cryogenik sistem tank hidrogen cair (LH2) pungkasan. Loro-lorone ZEDC bakal operasional ing taun 2023 kanggo nggawe tank LH2 kanthi tes penerbangan pertama sing dijadwalake ing taun 2025.

Airbus milih situs ing Bremen amarga macem-macem persiyapan lan pirang-pirang dekade pengalaman LH2 ing Pertahanan lan Ruang lan ArianeGroup. ZEDC ing Bremen wiwitane bakal fokus ing instalasi sistem uga kanggo tes tangki cryogenik umume. Kajaba iku, ZEDC iki bakal entuk bathi saka ekosistem riset hidrogen sing luwih akeh kayata Pusat Bahan Eco-Efisien lan Teknologi (ECOMAT) lan sinergi liyane saka kegiatan angkasa lan aerospace.

Airbus milih situs kasebut ing Nantes amarga akeh babagan teknologi struktural logam sing ana gandhengane karo kothak wing center, kalebu tank pusat kritis kanggo pesawat komersial. ZEDC ing Nantes bakal nggawa kemampuan kanggo ngatur macem-macem macem-macem teknologi, teknologi gabungan lan integrasi uga pengalaman ing kegiyatan kode ing inlet nacelle, radome lan paket kerja kompleks fuselage tengah. ZEDC bakal entuk bathi saka katrampilan lan kapabilitas Nantes Technocentre, sing didhukung karo ekosistem lokal sing inovatif kayata IRT Jules Verne.

Selaras karo regional Jerman Lor lan ambisi Pays de Loire, Airbus bakal nyengkuyung kolaborasi lintas industri kanggo ndhukung transisi sakabehe teknologi hidrogen-propulsi, uga infrastruktur adhedhasar tanah sing gegandhengan ing wilayah kasebut.

Tangki kasebut minangka komponen kritis, sing dibutuhake teknik sistem khusus. LH2 luwih tantangan tinimbang minyak tanah amarga kudu disimpen ing -250 ° C nganti cair. Likuiditas dibutuhake kanggo nambah kerapatan. Kanggo penerbangan komersial, tantangane yaiku nggawe komponen sing bisa nahan muter termal lan tekanan sing bola-bali sing dikarepake aplikasi pesawat.

Pangarep-arep struktur tank LH2 jangka cedhak kanggo aplikasi pesawat komersial bakal dadi logam, nanging peluang kinerja potensial sing ana gandhengane karo polimer gabungan serat karbon iku dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email