Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pamrentah Indonesia ngluwihi watesan COVID-19 sajrone rong minggu maneh

Risiko panularan COVID-19 ing macem-macem wilayah ditandhani warna abang, oranye, kuning lan ijo, ing endi zona abang nuduhake area sing beresiko dhuwur, lan zona ijo tegese bebas kasus anyar. .

Print Friendly, PDF & Email
  • Operasi pusat blanja lan restoran mung diidini nganti jam 9 sore wektu lokal kanthi maksimal 50 persen pengunjung.
  • Sekolah ing zona abang ora diidini kanggo sinau offline (ngadhepi).
  • Pamrentah uga njaluk wong ing zona abang supaya nyembah ing omah patbelas dina sabanjure.

Menteri Koordinator Bidang Ekonomi Indonesia Airlangga Hartarto dina iki ngumumake manawa pamrentah Indonesia wis nambah watesan COVID-19 sing rampung dina Senen suwene rong minggu nganti tanggal 28 Juni kanggo upaya mungkasi panyebaran pandemi virus corona.

Miturut menteri kasebut, kantor sing dununge ing zona abang mung diidini kanggo nampung maksimum 25 persen karyawan, lan sisane kudu kerja ing omah.

Risiko panularan COVID-19 ing macem-macem wilayah ditandhani warna abang, oranye, kuning lan ijo, ing endi zona abang nuduhake area sing beresiko dhuwur, lan zona ijo tegese bebas kasus anyar. .

"Kantor-kantor ing zona oranye utawa kuning diidini dikuwasani maksimal 50 persen karyawan," tambah Hartarto, sing uga kepala Komite Penanganan COVID-19 lan Pamulihan Ekonomi Nasional.

Operasi pusat blanja lan restoran mung diidini nganti jam 9:00 sore wektu lokal kanthi maksimal 50 persen pengunjung kanthi protokol kesehatan sing ketat.

Sekolah ing zona abang ora diidini sinau offline (tatap muka), lan kabeh siswa kudu melu kelas kanthi online.

Pamrentah uga njaluk wong ing zona abang supaya nyembah ing omah patbelas dina sabanjure.

Kasus COVID-19 ing Indonesia mundhak dadi 8,189 sajrone sedina dadi 1,919,547, kanthi jumlah korban tambah 237 dadi 53,116, ujare Menteri Kesehatan, Senin.

Print Friendly, PDF & Email