Nganggo wektu pulau ing Bahama kanthi gampang lelungan udhara

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Kepulauan Bahama ngumumake protokol perjalanan lan entri sing dianyari

Bahama siyap kanggo comeback gedhe ing musim panas iki. Apa plancongan mlaku-mlaku maneh lan plancongan cedhak omah, utawa nambah lelungan pulau menyang rencana sing fokus karo petualangan, tekan Bahama bisa dideleng, amarga akeh pilihan pesawat ing pusat utama. tengen AS

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ana macem-macem cara kanggo saben jinis lelungan menyang Bahamas kanthi udhara musim panas iki.
  2. Bahama diposisikan kanthi harfiah minangka tujuan Karibia sing paling cedhak ing AS. Ora prelu numpak pesawat ing saindenging jagad kanggo njaluk plancongan sing sampeyan idham-idhamake.
  3. Kanggo sampeyan sing pengin plancongan ing ngisor-radar lan pengin milih kabeh utawa apa-apa, sampeyan kudu milih opsi penerbangan kasebut.

"Pelancong wis ngalamun plancongan ing Bahama udakara setaun setengah taun, lan kita seneng banget amarga ana akeh pilihan penerbangan tanpa mandheg lan mandeg mandheg nggawe Bahamian bisa uwal," ujare Hon. Dionisio D'Aguilar, Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama.

Ana macem-macem cara kanggo saben jinis lelungan menyang Bahamas kanthi udhara musim panas iki:

TOE-DIPPING BACK TO TRAVEL

Bahama diposisikan kanthi harfiah minangka tujuan Karibia sing paling cedhak ing AS. Ora prelu numpak pesawat ing saindenging jagad kanggo njaluk plancongan sing sampeyan idham-idhamake.

  • American Airlines nawakake nylametake Nassau saka Chicago, Charlotte, Washington, DC, Dallas, Miami, Philadelphia lan Austin, Texas.
  • Wong New York sing kepengin lolos saka Pantai Timur bisa mabur Delta, Jet Blue, American Airlines, utawa United tanpa mandheg menyang Nassau.
  • Silver Airways nawakake akeh pilihan penerbangan menyang Bahama saka Ft. Lauderdale, kalebu Abaco, Eleuthera, Exuma, Bimini lan Nassau.
  • Sing lelungan saka Florida duwe akeh pilihan kanggo tekan Nassau liwat Bahamasair saka Ft. Lauderdale, Miami, Pantai Palm Barat lan Orlando.
  • Warga Houstonian bisa dagang Teluk Meksiko kanthi warna biru Bahama liwat penerbangan United menyang Nassau. Pendhudhuk Dallas uga bisa mabur menyang Nassau kaping pindho saben minggu saka Bandara Internasional Dallas-Fort Worth. Pendhudhuk Denver lan Houston bisa memesan penerbangan mandeg menyang Pulo Grand Bahama, Exuma, Eleuthera lan Abaco uga liwat maskapai.
Print Friendly, PDF & Email