Greg Norman dadi duta besar Global Golf kanggo Sandals® Resorts International

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Greg Norman dadi duta besar Global Golf kanggo Sandals® Resorts International

Greg Norman lan Sandals Resorts International ngumumake dina iki yen pro golf terkenal bakal dadi Duta Golf Global kanggo kabeh tujuan golf utama Sandals Resorts sing jembar telung pulau kalebu Sandals Emerald Bay ing Exuma, Bahamas, Sandals Golf Club ing Sandals Regency La Toc, Sandals St. Lucia Golf and Country Club ing Cap Estate ing St. Lucia lan Sandals Golf and Country Club ing Ocho Rios, Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Norman bakal tampil ing kampanye pemasaran strategis kanggo Sandals Resorts ing media cetak, digital lan sosial.
  2. Dheweke uga bakal dadi staf penasihat lan menehi arah taktis kanggo golf niche lan pasar lelungan.
  3. Kanggo ngrayakake kemitraan antarane Sandals Resorts International lan Greg Norman, perusahaan resor kasebut ngluncurake "Play Like 'The Shark' Golf Sweepstakes."

Ing peran anyar lan ekspansi, Norman bakal tampil ing kampanye pemasaran strategis kanggo Sandals Resorts liwat media cetak, digital lan sosial, uga liwat tampilan pribadi lan acara khusus kanggo perusahaan resor Luxury Included® lan tujuan golf. Dheweke uga bakal dadi staf penasihat lan menehi arah taktik kanggo golf niche lan pasar plancongan nggawa pengalaman main golf kelas internasional menyang Sandals Resorts kanggo para pemain ing saben level katrampilan.

"Meh ora dirungokake kanggo siji hoteler duwe pirang-pirang real estate Karibia sing utama lan eksotis, sing utama kanggo kursus golf kelas internasional, kanggo tamu saka kabeh penjuru dunya. Kanca-kanca sing apik ing Sandal wis nindakake kaya ngono, lan minangka pakurmatan yen dijaluk kulawarga Stewart kanggo secara resmi makili kabeh properti kasebut, "jarene Norman. “Wis kondhang minangka jeneng ing sebalik jeneng jagad iki kemewahan bintang lima kalebu resort, Aku yakin manawa kemitraan sing wis ditambahake bakal nambah pengalaman golf Sandals Resorts lan luwih adoh. "

Kanggo ngrayakake kemitraan antarane Sandals Resorts International lan Greg Norman, perusahaan resor kasebut ngluncurake a "Dolanan Kaya 'The Shark' Golf Sweepstakes,” menehi kesempatan kanggo pasangan sing begja menang 4-dina / 3-wengi kanggo salah siji saka enem Luxury Included® Resor golf Karibia saiki nganti tanggal 9 Julith, 2021, kalebu: Sandal Emerald Bay ing Bahama, Sandal Ochi lan Sandal Royal Plantation ing Jamaika, lan Sandal Regency La Toc, Sandals Grande St. Lucian, lan Sandal Beach Halcyon ing Saint Lucia.

Kajaba iku, para tamu bisa ngunggahake pamondhokan kanthi pesenan wektu winates kanggo “Play Like 'The Shark' Offer,” regane regane $ 1,250, ing sembarang tujuan golf Sandals. Reservasi patang wengi utawa luwih saiki digawe nganti tanggal 9 Juli 2021, kanggo lelungan antarane tanggal 1 Juli 2021, lan 26 Desember 2022, layak ditampa:

Print Friendly, PDF & Email