Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Fraport Twin Star nampa penghargaan Pengusaha Inovatif

Ewonan pengunjung sing teka ing musim panas iki ing bandara Varna (VAR) lan Burgas (BOJ) ing Pesisir Segara Ireng Bulgaria bakal disambut karo warna-warna cerah lan aroma manis 5,000 mawar sing nembe ditandur. Proyek Bandara Roses Bulgaria sing unik iki kalebu salah sawijining luwih saka 150 proyek perbaikan sing beda sing diwiwiti nalika Corona lock-down musim semi iki dening staf Fraport Twin Star Airport Management AD - perusahaan perusahaan sing ngoperake rong gerbang kasebut menyang 400 kilometer -karo wilayah preinan Laut Hitam.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Musim panas kembang mawar ngenteni para pengunjung ing Bandara Varna lan Burgas: gerbang menyang Pesisir Segara Ireng Bulgaria.
  2. Staf ing Fraport wis nggawe kunci COVID-19 dadi positif kanthi ngrampungake 150 proyek perbaikan.
  3. Fraport wis disertifikasi dening ACI kanthi kategori Bandara Sehat.

Kanggo ngakoni keterlibatan lan komitmen staf, Fraport Twin Star bubar nampa penghargaan Pengusaha Inovatif saka Federasi Serikat Pekerja Transportasi ing Bulgaria. Diluncurake khusus taun iki, penghargaan anyar menehi penghargaan kanggo inisiatif Fraport Twin Star sing nguntungake karyawan bandara lan pengunjung. Menehi penghargaan kasebut ing upacara ing resor Pantai Albena cedhak Varna, Ekaterina Yordanova, ketua Federasi Serikat Pekerja Transportasi negesake: "Fraport Twin Star ngowahi kahanan sing durung mesthi krisis COVID-19 dadi energi positif - menehi kepuasan marang para staf target tim umum - kanggo nggawe lingkungan bandara sing sehat lan inspirasi. ”

sakaport Staf Twin Star nyumbang total 30,000 jam kanggo udakara 150 proyek ing bandara Varna lan Burgas.

Proyek kasebut ora mung ningkatake tampilan pinggiran dhaerah lan pinggir udara, nanging uga njaga aset lan ningkatake lingkungan kerja kanggo para staf. Contone, kantor lan staf istirahat area, area umum, lan peralatan bandara wis direnovasi. Fraport Twin Star pengin nggunakake kapasitas kerja sing paling apik amarga penurunan lalu lintas sing cetha ing saindenging Eropa.

CEO Star Star Fraport Frank Quante ujar: "Kabeh wilayah bandara d Burgas wis siyap kanthi cara paling apik - uga karo ewonan mawar sing misuwur ing Bulgaria - kanggo nampani penumpang lan tamu menyang Varna lan Burgas ing musim turis musim panas 2021. Kita siyap kanggo turis lan ngundang kabeh wong supaya entuk wektu ing Segara Ireng Bulgaria sing apik, kanthi budaya lan pesisir sing sampurna. ”

Fraport Twin Star nampa penghargaan Pengusaha Inovatif
Mawar Bulgaria ngenteni para pengunjung ing Bandara Burgas

CEO Quante uga negesake manawa bandara Star Star wis nampa sertifikasi Bandara Sehat saka ACI Bandara Council International, asosiasi industri ing saindenging jagad. "Luwih saka 60 kriteria operasional sing dicenthang dening ACI nyata-nyata nduduhake praktik industri paling apik. Iki negesake upaya gedhe sing ditindakake Fraport Twin Star kanggo ngetrapake langkah-langkah perlindungan kesehatan lan kebersihan ing Varna lan Burgas, "tambah Quante. Langkah perlindungan kesehatan Twin Star kalebu reresik jero lan desinfeksi, skrining kesehatan, jarak fisik, pendhidhikan kesehatan staf bandara, perlindungan penumpang, komunikasi ekstensif liwat saluran online lan offline, pendekatan layanan pelanggan khusus, konfigurasi fasilitas, lan digitalisasi proses. Tugas utama yaiku perawatan ribuan area permukaan kontak tinggi ing bandara Twin Star nggunakake lapisan nanoteknologi anti-mikroba canggih kanggo perlindhungan lumahing jangka panjang.

Warta liyane babagan Fraport.

Print Friendly, PDF & Email