Acara bisnis bakal diwiwiti kanthi manteb nalika registrasi mbukak kanggo IMEX Amerika

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Dina BuzzHub BuzzHub pertama nggawe hadiah apik

Registrasi diluncurake kanggo IMEX Amerika ing wulan November kanthi macem-macem pameran lan pembeli sing langsung dikonfirmasi, menehi tandha comeback sing yakin kanggo komunitas acara bisnis.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Acara bisnis minangka industri rapat lan komunitas supaya urip.
  2. Sektor acara bisnis internasional bakal nglumpukake ing IMEX Amerika wiwit tanggal 9-11 November ing lokasi anyar Teluk Mandalay ing Las Vegas.
  3. Acara kasebut bakal didhisiki dening Smart Monday, didhukung dening MPI tanggal 8 November.

Tim IMEX wis nate nanggapi cepet saka klompok tuan rumah lan pembeli manca saben. Para perantara perusahaan biasane kasedhiya kanggo nggawa klien ing acara kasebut, kalebu mitra agensi sing bakal nggawa klien lan rekane. Nganti saiki, luwih saka 200 klompok pembeli sing dadi tuan rumah wis nindakake, sing 80 kalebu internasional.  

Para perantara sing wis dikonfirmasi kalebu Accor, Hotel Mewah Associated, Global DMC Partners, HelmsBriscoe, Hilton, IHG, Marriott, MCI lan Radisson.  

Maritz minangka salah sawijining perusahaan sing ngrencanakake nggawa klompok pembeli sing paling populer ing acara kasebut. David Peckinpaugh, presiden Acara Global Maritz, nerangake: "IMEX minangka acara dhasar kanggo industri kita lan bali ing musim gugur minangka tonggo penting ing pemulihan kolektif. 

"Kita ngerteni IMEX minangka papan kanggo ngrampungake bisnis karo mitra pemasok lan klien sing dihargai, uga karo kesempatan pangembangan sing apik kanggo bangsane dhewe. Kita ngarep-arep bisa melu maneh ing IMEX Amerika, kaya sing wis ditindakake wiwit madeg. ” 

Pemasok internasional pancen wis dikonfirmasi lan siyap nindakake bisnis karo para pembeli ing IMEX Amerika. Iki kalebu tujuan Wina, Jamaika, Hawaii lan Atlanta; papan Mandarin Oriental Hotel Group, Associated Luxury Hotels International, Universal Parks & Resorts uga Worldwide Cruise Associates lan United Airlines. 

"Para perantara lan pembeli wis ngandhani manawa dheweke seneng banget ngrencanakake kanggo IMEX Amerika lan ora sabar ngenteni bisnis karo peserta pameran lan bisa ndeleng maneh.

"Kita ora sabar ngenteni dheweke lan kerja bareng karo venue anyar lan tujuan tuan rumah kanggo mesthekake pengalaman sing aman, nyaman lan regane bisnis nyata uga menehi sentuhan IMEX klasik sing nyenengake. Acara praupan, yaiku apa sing paling apik kanggo kita lan apa sing nggawe komunitas kita urip, "ujare Carina Bauer, CEO Grup IMEX.

Karo kutha Las Vegas diarepake bakal rame ing wulan November, tim IMEX nyengkuyung para peserta pameran lan pamiarso supaya bisa memesan kamar hotel. Mitra ajang IMEX, MGM Resorts, nawakake tarif eksklusif kanggo pamiarso lan peserta pameran ing macem-macem properti MGM kalebu Mandalay Bay. Pilihan akomodasi lan informasi pesenan yaiku kene.

Gambar: IMEX ngamanake sawetara tarif kamar sing apik banget ing macem-macem properti MGM. Tim Mandalay Bay difilmkan sambutan khusus kanggo kabeh komunitas IMEX Amerika sing ditampilake ing BuzzHub minggu kepungkur. Iki minangka pangeling babagan industri sing wis ilang, lan apa sing bakal kasedhiya.

Registrasi saiki dibukak kanggo IMEX Amerika sing diluncurake tanggal 9 - 11 November ing Teluk Mandalay ing Las Vegas kanthi Senen Cerdas, didhukung dening MPI, tanggal 08 November. Kanggo ndhaptar - gratis - klik kene.

www.imexamerica.com

Warta liyane babagan IMEX

eTurbonews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email