Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Air Canada Cargo ngumumake rute peluncuran pesawat tempur anyar

Nalika pesawat angkut 767 sing pertama ngonversi mlebu layanan ing wulan Oktober, dheweke bakal mabur utamane saka Bandara Internasional Toronto Pearson, lan bakal mbukak rute sing ngubungake Toronto menyang Miami, Quito, Lima, Kota Mexico lan Guadalajara, kaping pisanan Air Canada Cargo bakal nglayani tujuan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Canada lagi proses ngonversi pesawat Boeing 767 dadi freighters.
  • Kajaba pesawat mabur darmabakti kanggo armada Air Canada bakal ngidini Air Canada Cargo nyedhiyakake kapasitas sing tetep ing rute kargo udara utama.
  • Wiwit Maret 2020, Air Canada ngoperasikake luwih saka 9,000 penerbangan kabeh-kargo nggunakake pesawat penumpang awak amba uga pesawat Boeing 777 lan Airbus A330 sing modifikasi sementara.

Air Canada lan Air Canada Cargo dina iki ngumumake dhaptar awal rute sing direncanakake kanggo Boeing Pengangkut pesawat 767-300ER dijadwalake mlebu layanan ing musim gugur iki. Air Canada lagi proses ngonversi pesawat Boeing 767 dadi freighters sing khusus kanggo melu ing kesempatan komersial kargo global.

Nalika pesawat angkut 767 sing pertama ngonversi mlebu layanan ing wulan Oktober, dheweke bakal mabur utamane saka Bandara Internasional Toronto Pearson, lan bakal mbukak rute sing ngubungake Toronto menyang Miami, Quito, Lima, Kota Mexico lan Guadalajara, kaping pisanan Air Canada Cargo bakal nglayani tujuan. Tujuan tambahan sing bakal dilayani ing wiwitan 2022, kalebu Halifax, St. John's, Madrid lan Frankfurt amarga luwih akeh angkutan mlebu layanan.

“Pengangkut barang iki bakal nyedhiyakake stabilitas jangka panjang lan tuwuh kanggo para pelanggan kargo, utamane komunitas pengirim barang sing mbutuhake kapasitas angkutan udara sing bisa dipercaya sepanjang taun. Dheweke bakal ngidini kita terus ngrampungake sukses penerbangan kargo mung lan minangka bagean penting saka pertumbuhan kita mbesuk. Aku seneng banget yen pesawat iki mlebu layanan, tonggak sejarah kanggo Air Canada Kargo sing uga mbukak kesempatan kanggo kita lan para pelanggan, ”ujare Jason Berry, Wakil Presiden, Kargo ing Air Canada.

Air Canada wis miwiti proses ngowahi Boeing 767 sing wis pensiun saka armada penumpang dadi freighters sing darmabakti. Minangka bagean saka proses kasebut, kabeh kursi dicopot saka pesawat, lawang gedhe dipotong dadi pesawat awak supaya bisa mbukak kargo palet, lan jubin dikuatake kanggo nggawa bobot tambahan. Air Canada Cargo berencana duwe loro kapal angkut ing akhir taun 2021, lan luwih akeh bakal melu armada ing taun 2022.

Penambahan pesawat tempur khusus kanggo armada Air Canada bakal ngidini Air Canada Cargo nyedhiyakake kapasitas konsisten ing rute kargo udara utama, sing bakal nggampangake gerakan barang kanthi global. Kanthi angkut kasebut, Air Canada Cargo bakal nambah kapabilitas kanggo ngangkut barang kayata komponen otomotif lan aerospace, peralatan minyak lan gas, obat-obatan, barang sing rusak, uga ngatasi permintaan sing tambah akeh kanggo pengiriman barang e-commerce sing cepet.

Ing musim gugur taun 2020, Air Canada sukses ngrampungake amandemen kesepakatan bebarengan karo pilot sing diwakili dening Asosiasi Pilot Air Canada kanggo perubahan kontrak supaya Air Canada bisa ngoperasikake pesawat kargo khusus ing pasar kargo kanthi kompetitif.

Wiwit Maret 2020, Air Canada ngoperasikake luwih saka 9,000 penerbangan kabeh-kargo nggunakake pesawat penumpang awak amba uga pesawat Boeing 777 lan Airbus A330 sing modhifikasi sementara, sing duwe ruang kargo tambahan sing kasedhiya amarga ngilangi kursi saka penumpang. kabin.

Print Friendly, PDF & Email