24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality India Breaking News Warta Breaking Nepal News Oman Breaking News Pakistan Breaking News Filipina Breaking News tanggung jawab Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Filipina nglarang larangan lelungan ing India, Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh, Nepal, Oman lan UEA

Filipina nglarang larangan lelungan ing India, Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh, Nepal, Oman lan UEA
Presiden Filipina Rodrigo Duterte
ditulis dening Harry Johnson

Presiden Filipina Rodrigo Duterte nyetujoni tambahan watesan perjalanan kanggo nyegah panyebaran varian COVID-19 sing akeh infeksi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Filipina wiwitane menehi larangan lelungan menyang India wiwit tanggal 29 April.
  • Filipina nglarang larangan kasebut supaya ora kalebu para pelancong saka Bangladesh, Nepal, Pakistan lan Sri Lanka wiwit 7 Mei.
  • Filipina uga nglarang kedatangan internasional saka Oman lan UEA tanggal 15 Mei.

Juru bicara presiden Filipina ngumumake bengi iki manawa pamrentah negara kasebut nglarang larangan lelungan kanggo kabeh wisatawan mlebu sing teka saka India, Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh, Nepal, Oman lan Uni Emirat Arab (UEA) nganti 30 Juni 2021.

Ing sawijining pernyataan, pejabat kasebut ujar Presiden Filipina Rodrigo Duterte nyetujoni tambahan watesan perjalanan kanggo nyegah panyebaran varian COVID-19 sing nular banget.

Filipina wiwitane nemtokke watesan lelungan menyang India wiwit tanggal 29 April amarga ana COVID-19 ing negara kasebut. Larangan iki nglangkahi larangan lelungan saka Bangladesh, Nepal, Pakistan lan Sri Lanka wiwit tanggal 7 Mei.

Filipina uga nglarang kedatangan internasional saka Oman lan UEA tanggal 15 Mei sawise buruh Filipina ing luar negeri sing mlayu saka negara kasebut kabukten positif karo varian COVID-19 sing pisanan ditemokake ing India.

Filipina nglaporake 1,322,053 kasus COVID-19 sing dikonfirmasi wiwit dina Senen, kalebu 22,845 tiwas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.