Penerbangan Budapest menyang Dubai diluncurake dening flydubai

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Penerbangan Budapest menyang Dubai diluncurake dening flydubai

Nggunakake armada 737-800s, dikonfigurasi karo kelas bisnis lan ekonomi, flydubai bakal nyumbang tambahan 35,000 kursi menyang pasar Budapest saben taun.

Print Friendly, PDF & Email
  • flydubai bakal dadi sambungan anyar gerbang Hongaria menyang Dubai musim gugur iki.
  • Operator sing berbasis ing Dubai bakal ngoperasikake layanan minggon kaping papat menyang metropolis Timur Tengah.
  • layanan flydubai, sing bakal digunakake ing codeshare karo Emirat, bakal menehi penumpang luwih akeh pilihan kanggo Dubai lan liya-liyane.

Bandara Budapest ngumumake flydubai bakal dadi sambungan anyar gerbang Hongaria menyang Dubai musim gugur iki. Konfirmasi operator sing berbasis ing Dubai bakal ngoperasikake layanan kaping papat saben minggu menyang metropolis Timur Tengah, layanan setaun bakal diluncurake tanggal 30 September. Nggunakake armada 737-800s, dikonfigurasi karo kelas bisnis lan ekonomi, maskapai kasebut bakal nyumbang tambahan 35,000 kursi menyang pasar Budapest saben taun.

Ngomentari tambahan mitra maskapai paling anyar, Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Penerbangan, Bandara Budapest ujar: "Kita seneng banget bisa dadi bagean saka flydubaijaringan Eropa sing berkembang lan kanggo nyambut maskapai anyar menyang dhaptar operator Budapest nalika operator nemokake maneh potensial bandara kita. ” Bogáts nambahake: "Konektivitas menyang hub Dubai penting banget kanggo para penumpang, mula kita seneng yen flydubai bakal nambah kapasitas uga nggawe Budapest luwih gampang digoleki para turis sing golek papan sing bisa dijelajahi."

layanan flydubai, sing bakal digunakake ing codeshare karo Emirat, bakal menehi penumpang luwih akeh pilihan kanggo Dubai lan liya-liyane. Kanthi 168 tujuan ing antarane jaringan maskapai loro kasebut, para plancong bakal duwe kesempatan nyambung liwat hub internasional Dubai menyang pirang-pirang negara kalebu Asia, Afrika, Australia, lan AS.

flydubai, sah Dubai Aviation Corporation, minangka maskapai penerbangan duweke pamrentah ing Dubai, Uni Emirat Arab kanthi kantor pusat lan operasi penerbangan ing Terminal 2 Bandara Internasional Dubai. Maskapai iki ngoperasikake total 95 tujuan, nglayani Timur Tengah, Afrika, Asia lan Eropa saka Dubai.

Bandara Internasional Budapest Ferenc Liszt, biyen dikenal dadi Bandar Udara Internasional Budapest Ferihegy lan saiki umume diarani Ferihegy, yaiku bandara internasional sing nglayani ibukota Hungaria Budapest, lan paling gedhe dadi papat bandara komersial paling gedhe ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email