Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Shooter nyerang turis saka jet ski

Turis Amerika cilaka nalika plancongan ing Cancun sawise wong-wong bersenjata ing ski jet nyemprotake pantai kanthi pluru.

Print Friendly, PDF & Email
  • Tembakan kasebut uga nyebabake wong loro tiwas.
  • Pemotretan kasebut kalebu bagean saka perang gambut ing antarane geng narkoba saingan.
  • Wong loro sing tiwas ing serangan kasebut yaiku PKL sing dodolan produk turis kanggo pengunjung.

Wisata AS ing Meksiko Cancun tatu dening peluru kesasar sing dipecat dening rong wong bersenjata ing ski jet.

Pemotretan kasebut sing nyebabake wong loro uga tiwas minangka bagean saka perang gambut ing antarane geng narkoba saingan.

Turis wanita saka Kentucky lagi seneng plancongan ing gubuk atap palem ing Playa Tortugas - papan sing misuwur ing pinggir Hotel Cancun ing Zona Hotel, nalika pasangan penyerang ing jet ski kasebut nyemprot, nyemprotake 10 nganti 15 puteran menyang pantai, sadurunge budhal .

Wong loro sing tiwas ing serangan kasebut yaiku PKL sing dodolan produk turis kanggo para pengunjung. Nanging para pedagang lurung-lurung asring resor uga dobel minangka pengedar narkoba sing nyedhiyakake turis kokain lan ganja.

Polisi Meksiko sing nyelidiki penembakan kasebut ngresiki pantai gubuk vendor tanpa lisensi kanthi upaya nyingkirake area pengedar narkoba.

Negara Bagian Semenanjung Yucatán ing Quintana Roo - sing kalebu Cancún, Playa del Carmen, Tulum lan Cozumel - dikenal minangka titik mlebu obat-obatan sing asale saka Amerika Selatan, uga pusat konsumsi obat amarga akeh turis.

Ing patang wulan pertama taun 2021, ana 209 rajapati ing Quintana Roo, ln. 266 sajrone periode 2020.

Umume pembunuhan ana ing njaba area resor sing sering dikunjungi para turis.

Print Friendly, PDF & Email