Portugal mbukak maneh kanggo turis AS kanthi tes COVID-19 negatif

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Portugal mbukak maneh kanggo turis AS kanthi tes COVID-19 negatif

Pengunjung Amerika mung kudu ngasilake asil negatif saka tes COVID-19 sing ditindakake paling ora 72 jam sadurunge tekan Portugal.

Print Friendly, PDF & Email
  • Portugal nampani kabeh wisatawan sing divaksinasi saka Amerika Serikat saiki.
  • Pengunjung Amerika kudu ngasilake asil negatif saka COVID-19
  • Bocah-bocah umur rong taun luwih enom ora dikalahake saka peraturan kasebut

Nalika Eropa terus mbuka kanthi alon-alon ing musim panas iki, pamrentah Portugal ngumumake manawa Portugal bakal nampani kabeh wong sing divaksinasi saka Amerika Serikat wiwit tanggal 15 Juni.

Penerbangan langsung menyang Portugal uga bakal diwiwiti maneh TAP Portugal, Airlines, Azores Airlines lan Delta Air Lines saka kutha gerbang utama AS.

Pengunjung Amerika mung kudu ngasilake asil negatif saka tes COVID-19 sing ditindakake paling ora 72 jam sadurunge tekan Portugal.

Miturut Kedutaan Besar AS lan Konsulat ing Portugal, "wiwit tanggal 15 Juni, lelungan sing ora penting (yaiku lelungan wisata) saka Amerika Serikat menyang daratan Portugal diidini para wisatawan kanthi bukti tes COVID-19 sing negatif." 

Bocah-bocah umur rong taun luwih enom ora dikalahake saka peraturan kasebut, nanging kabeh pengunjung AS liyane "kudu ngirim asil laboratorium SARSCoV-2 negatif saka tes amplifikasi asam nukleat (NAAT), kayata tes PCR, sing ditindakake sajrone 72 jam pungkasan utawa tes antigen cepet (TRAg), ditindakake sajrone 24 jam. ”

Watesan COVID-19 sing jelas isih ana ing sekitar Portugal.

Print Friendly, PDF & Email