Dalan sing dawa kanggo pamulihan ngenteni lelungan bisnis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Dalan sing dawa kanggo pamulihan ngenteni lelungan bisnis

Yen ora ana pandhuan sing jelas lan konsisten saka pejabat kesehatan federal ing PME, lelungan sing gegandhengan karo bisnis ora dikarepake bisa ngasilake volume pra-pandemi sajrone rong taun suwene.

Print Friendly, PDF & Email
  • Plancongan umume nganti saiki industri AS paling angel disebabake dening gagal pandemi COVID-19.
  • Mbuwang lelungan kanggo rapat lan acara profesional sing gedhe, mudhun 76% taun kepungkur.
  • Plancongan plancongan domestik diprakirake bisa nggayuh 99% pucuk pra-pandemi ing taun 2022 lan banjur tuwuh kanthi mantep.

Watesan COVID sing suwe lan pendekatan tambalan kanggo mbukak maneh ing saindenging negara bakal nyegah segmen lelungan bisnis sing penting banget ekonomi pulih nganti paling ora 2024, miturut analisis Ekonomi Pariwisata sing dirilis dina Selasa dening Asosiasi Plancongan AS.

Plancongan umume nganti saiki industri AS paling angel disebabake dening gagal pandemi COVID-19. Mbuwang lelungan kanggo rapat lan acara profesional (PME) sing gedhe, mudhun 76% taun lalu - kapitunan mbuwang $ 97 milyar.

Kanthi vaksinasi lan tingkat infeksi ing AS luwih disenengi, watesan diwatesi, lan kapercayan lelungan sing rebounding, lelungan plancongan domestik diprakirake bisa nggayuh 99% pucuk pra-pandemi ing taun 2022 lan bakal tuwuh terus.

Nanging yen ora ana pandhuan sing jelas lan konsisten saka pejabat kesehatan federal ing PME, lelungan sing gegandhengan karo bisnis ora dikarepake bisa ngasilake volume pra-pandemi sajrone rong taun suwene. Mung udakara katelu (35%) bisnis AS sing lagi nindakake lelungan sing gegandhengan karo bisnis.

65% kabeh gawean AS sing ilang ing taun 2020 didhukung dening lelungan, lan ora bisa pulih maneh tanpa bali cepet kabeh segmen lelungan, utamane PME dhewe, miturut analisis.

Salah sawijining faktor utama nalika PME bali alon-alon yaiku pandhuan tambalan sing ora rata sing saiki ngatur rapat-rapat akeh saka yurisdiksi menyang yurisdiksi ing saindenging negara. US Travel nyurung panggunaan pandhuan federal sing jelas lan konsisten - lan ngakoni manawa langkah-langkah kesehatan lan keamanan bisa luwih gampang dileksanakake ing PME tinimbang karo macem-macem klumpukan gedhe.

Ilmuwan perawatan kesehatan utama ing Universitas Negeri Ohio saiki uga ngluncurake kertas putih sing kalebu analisis adhedhasar bukti-fokus ing kajian ilmiah babagan upaya kesehatan lan keamanan sing wis kabukten sajrone taun kepungkur - nuduhake manawa aman kanggo bali menyang tumindak lan nekani PME.

Print Friendly, PDF & Email