Penerbangan menyang Bourgas, Zakynthos, Brussels, Chania, Larnaca, Paris lan Porto ing Wizz Air diluncurake maneh saka Budapest

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Penerbangan menyang Bourgas, Zakynthos, Brussels, Chania, Larnaca, Paris lan Porto ing Wizz Air diluncurake maneh saka Budapest

Ora nemoni kompetisi, Wizz Air ngluncurake maneh link Budapest menyang Zakynthos dina Minggu, gabung karo layanan liyane ing akhir minggu menyang Brussels Charleroi, Chania, Larnaca, Paris Orly, lan Porto.

Print Friendly, PDF & Email
  • Salah sawijining peluncuran terkenal yaiku sambungan pertama gerbang Hongaria karo Bulgaria.
  • Wizz Air mbuka maneh link kaping pindho saben minggu menyang Bourgas, kutha nomer loro nomer loro ing Bulgaria ing pesisir Segara Ireng.
  • Wizz Air bisa nambah nomer penerbangan amarga watesan lelungan menyang lan saka Budapest diringanake.

Wizz Air nerusake pitung layanan maneh saka Bandara Budapest akhir minggu kepungkur, ngembangake maneh jaringan Eropa bandara lan nawakake luwih akeh pilihan lelungan menyang para pelanggan. Salah sawijining peluncuran terkenal yaiku sambungan pertama gerbang Hongaria karo Bulgaria, nalika maskapai biaya murah (ULCC) mbuka maneh link kaping pindho saben minggu menyang Bourgas, kutha paling gedhe nomer loro ing pesisir Segara Ireng.

Ora ngadhepi kompetisi, Wizz Air ngluncurake link Budapest menyang Zakynthos dina Minggu, gabung karo layanan akhir minggu liyane menyang Brussels Charleroi, Chania, Larnaca, Paris Orly, lan Porto.

"Pancen apik banget yen saben minggu sawise minggu bisa nambah angka penerbangan amarga watesan lelungan menyang lan saka Budapest diringanake," ujare Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest. "Jumlah tujuan sing bali menyang peta rute kita saya tambah lan kabeh kutha gedhe ing UE bakal enggal ditawakake maneh nalika kita ngarepake pengenalan ID Hijau EU."

Terus pembangunan ing Budapest, lan konfirmasi akeh kenaikan frekuensi ing peta rute, ing pungkasan Juli Wizz Air bakal mabur menyang 50 tujuan, ngoperasikake 148 layanan mingguan sing bakal nawakake meh 31,000 kursi mingguan saka ibukutha Hongaria.

Wizz Air, sah tergabung dadi Wizz Air Hungary Ltd. lan gaya dadi W! ZZ Air, yaiku maskapai penerbangan murah Hongaria kanthi kantor pusat ing Budapest. Maskapai iki nyedhiyakake akeh kutha ing saindenging Eropa, uga sawetara tujuan ing Afrika Lor lan Timur Tengah.

Bandara Internasional Budapest Ferenc Liszt, biyen dikenal dadi Bandar Udara Internasional Budapest Ferihegy lan saiki umume diarani Ferihegy, yaiku bandara internasional sing nglayani ibukota Hungaria Budapest, lan paling gedhe dadi papat bandara komersial paling gedhe ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email