Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Rod Stewart ngrayakake ulang taun kaping 10 saka papan dununge ing The Colosseum ing Caesars Palace ing Las Vegas

Nampilake hit top-chart sing cocog karo karir Stewart sing ora ana tandhingane suwene limang taun kalebu "Sampeyan Nganggo Nganggo," "Maggie May," "Da Ya Mikir Aku Seksi," "Motong Pisanan Paling Jero," "Bengi Iki Wengi" lan "Forever Young," pertunjukan energi tinggi kasebut ndadekake para pamirsa dadi perayaan konser sing akrab.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rockstar Rod Stewart sing legendaris bakal ngrayakake 10th ambal warsa kondhang.
  • "Rod Stewart: Hits." bakal nindakake tanggal pilihan tanggal 6 nganti 23 Oktober 2021.
  • Sajrone sepuluh taun kepungkur, induktee Rock lan Roll Hall of Fame kaping pindho wis nggawe konser ukuran arena dadi pengalaman konser intim.

Rockstar Rod Stewart sing legendaris bakal ngrayakake 10th mengeti kediaman sing diakoni "Rod Stewart: The Hits." ing Colosseum ing Istana Caesars nalika bali menyang Las Vegas kanggo sangang acara musim gugur iki. Diwenehake ing kemitraan dening Caesars Entertainment lan Live Nation Las Vegas, "Rod Stewart: The Hits." bakal nindakake tanggal-tanggal pilihan tanggal 6 nganti 23 Oktober 2021. 

Sajrone sepuluh taun kepungkur, induktee Rock lan Roll Hall of Fame kaping pindho wis nggawe konser ukuran arena dadi pengalaman konser intim sing eksklusif kanggo pamirsa Las Vegas - kanthi kursi ora luwih saka 145 kaki saka panggung sing megah. Nampilake hit top-chart sing cocog karo karir Stewart sing ora ana tandhingane suwene limang taun kalebu "Sampeyan Nganggo Nganggo," "Maggie May," "Da Ya Mikir Aku Seksi," "Motong Pisanan Paling Jero," "Bengi Iki Wengi" lan "Forever Young," pertunjukan energi tinggi kasebut ndadekake para pamirsa dadi perayaan konser sing akrab.

Konser 2021 sing bakal didol yaiku:

Oktober: 6, 8, 9, 13, 15, 16, 20, 22, 23

Sir Rod Stewart CBE minangka salah sawijining seniman musik sing laris ing kabeh jaman, kanthi luwih saka 250 yuta rekaman sing didol ing saindenging jagad sajrone karir lintang sing kalebu hits ing kabeh genre musik populer saka Rock, Folk, R & B lan uga Standar Amerika.  

Keahlian iki ndadekake dheweke dadi salah sawijining bintang sing seneng nikmati album top chart ing saben dasawarsa karir, saiki wis suwene luwih saka seket taun. Ing 2016, dheweke uga kesatria kanggo layanan musik lan amal, nambah penghargaan sing ora kaetung, kalebu loro induksi menyang Rock and Roll Hall of Fame, ASCAP Founders Award kanggo nulis lagu, penulis laris New York Times, lan Grammy ™ Living Legenda.

Lair ing London Lor kanthi basa Skotlandia Celtic, Sir Rod Stewart duwe salah sawijining swara paling khas ing musik. Swara kasebut pisanan dirungokake ing wiwitan taun 60-an karo Long John Baldry, Steampacket lan Shotgun Express, uga nalika kerja bareng karo Jeff Beck lan band rock legendaris The Faces. 

Dheweke terus duwe karir solo sing apik sing ngrekam sawetara lagu paling populer ing musik kalebu "Maggie May," "Forever Young," "Rhythm of My Heart," "Tonight's Night," "Aku Ora Pengin Kanggo Ngomong Babagan Iki ”lan“ Da Ya Rumangsa Aku Seksi. ”

Print Friendly, PDF & Email