Serangan Cyber ​​Asing babagan Airlines Kulon? FAA nggawe kabeh penerbangan WN ing Amerika Serikat

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Serangan Cyber? FAA nggawe kabeh penerbangan Southwest Airlines ing Amerika Serikat

Apa ngipi elek sing dipesen ing penerbangan Southwest Airlines?
FAA mrentah Southwest Airlines kanggo nggawe kabeh penerbangan ing AS. Maskapai kasebut ngaku alasane amarga ana gangguan komputer ing saindenging negara. Alesan: Ora dikandhani!

Print Friendly, PDF & Email
  1. Apa Southwest Airlines diserang peretas komputer, negara manca, utawa virus? Ana spekulasi lan akeh suspense.
  2. Penerbangan Southwest Airlines ing AS saiki ditundha sawetara dina iki.
  3. FAA nerbitake lapangan mandeg negoro kanthi panjaluk southwest Airlines nalika perusahaan ngrampungake masalah komputer reservasi. Hubungi maskapai kanggo katrangan luwih.


Penumpang sing duwe minat Southwest Airlines ujar: "Aku pengin ngelingake kabeh, nalika aku lungguh ing bandara St Louis ngenteni arep mlebu, yen padam saiki @Dewahoya dudu kesalahan karyawan sing makarya ing meja lan ing pesawat saiki. Dheweke nindakake kabeh sing bisa. Aja bengok-bengok. ”

Maskapai iki tweets: "Kita ngerti masalah sistem lan bisa cepet ngrampungake," ing maskapai tweet "Kita bakal enggal nuduhake info liyane."

Penumpang sing frustasi ujar: Staff Southwest marang aku ing gerbang, "Kontrol lalu lintas udara mbatalake penerbangan, ora southwest, lan amarga iku, kita ora bisa menehi ganti rugi. ” Aku LIED. Aku kudu ngentekake dhuwit dhewe ing hotel lan kulo saka bandara. Aja mbela dheweke!

Maskapai kasebut uga nyatakake: Kita lagi ing proses nerusake operasi normal sawise masalah sistem awan iki sing nggawe gangguan penerbangan ing jaringan kita. Kita ngerti manawa Pelanggan isih mbutuhake pitulungan lan ngupayakake ngatasi masalah kasebut kanthi cepet.

Nganti saiki 478 penerbangan dibatalake lan 528 telat ing Southwest Airlines

Alesan supaya komputer mati isih dadi misteri. Ora ditemokake informasi ing situs web Southwest Airlines.

Ing media sosial lan wong liya, masalah kasebut bisa uga ana gandhengane karo insiden serangan cyber utawa ransomware.

Supaya kabeh wong tetep tenang ing Southwest Airlines mung nerbitake tweet iki:
Minggu iki, kita ngancik 50 taun. Mula, kita menehi sampeyan 50% bali ing 50 dina plancongan nalika musim gugur. Sampeyan mung kudu pesen nganti Kamis, nggunakake kode promo SAVE50. Ya, iki nyata. Ya, iki epik.

Southwest Airlines Co., biasane diarani Southwest, minangka salah sawijining maskapai utama Amerika Serikat lan maskapai penerbangan murah paling gedhe ing donya. Kantor pusat ing Dallas, Texas, lan wis dijadwalake layanan menyang 115 tujuan ing Amerika Serikat lan sepuluh negara tambahan.

Print Friendly, PDF & Email