Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Sandal Resorts bulan madu kanggo sweepstakes: Sampeyan bisa menang!

Kanggo ngrameke penganten anyar sing ora entuk bulan madu idamane nalika pandemi, para ahli ing katresnan lan romansa ing Sandals® Resorts menehi kesempatan kaping pindho kanggo pasangan karo Honeymoon Do Overs 30 dina.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Perusahaan resor mewah kalebu menehi bulan madu impen ing Karibia kanggo penganten anyar pandemi.
  2. Sandal bakal menehi kesempatan kanggo para pasangan kanggo menang bulan madu pitung dina romantis kanggo loro ing 15 lokasi resor Termasuk Term mewah.
  3. Sandals Resorts International percaya manawa ana wong sing pantes preinan saiki, iku penganten anyar.

"Taun kepungkur iki angel kanggo kabeh wong, lan ora ana sing nggawe kita luwih seneng tinimbang nyambut tamu bali menyang pantai Karibia lan ngrayakake crita tresnane lan tonggak sejarah sing wis ditunggu-tunggu," ujare Marsha-Ann Donaldson-Brown, Direktur Romance ing Sandals Resorts Internasional "Nalika rencana bulan madu lan pesta mandheg pungkasan taun, tim kita kerja bareng karo pasangan kanggo menehi solusi wektu nyata, kalebu jadwal ulang dina khusus nalika wis siyap. Katresnan lan romansa iku kabeh babagan Sandals Resorts, lan kita seneng banget menehi pasangan bulan madu kaya sing dikarepake lan bisa ngrayakake katresnan kanthi cara sing bener, ing swarga. ”

Saben dina wiwit tanggal 15 Juni nganti 14 Juli 2021, Sandal Resorts kanthi acak bakal kaget karo pasangan sing pantes lan dianugerahi wulan madu mewah Termasuk® Mewah Termasuk® 7 dina / 6 wengi menyang resor ing Jamaika, Antigua, Grenada, St. Lucia, Bahama lan Barbados, kanthi total 30 hadiah. Pemenang bakal diumumake saben minggu kanthi papat pemenang hadiah utama sing nampa bulan madu kanggo loro ing Love Nest Butler Suite® lan 26 pemenang hadiah pertama sing nampa bulan madu ing akomodasi mewah. Kanggo mlebu undhak-undhakan, penganten anyar bisa nyalonake awake dhewe utawa pasangan liyane kanthi ringkesan 400 karakter kenapa dheweke kepengin entuk bulan madu ngimpi.

Minangka resor sing digawe kanggo wong loro sing kasmaran, Sandal nggabungake romantisme kanthi kabeh saka Love Nest Butler Suites® lan nedha bengi lilin romantis nganti buaian banyu sing digawe banyu lan kolam plunge pribadi sing dirancang kanggo pamisahan utama. Nalika plancongan ing 15 lokasi pantai Sandals Resorts ing saindenging Karibia, pasangan bisa nginep 16 restoran unik saben resor, uga bar sing paling inovatif, kayata Latitude Overwater Bar - konsep bar Overlay pertama Sandal sing nampilake 360 Pemandangan laut lan macem-macem koktail. Kajaba iku, para tamu duwe akses menyang olahraga dharatan lan banyu sing ora ana enteke, kayata snorkeling lan dayung, uga hiburan awan lan wengi, nggawe pertemuan khusus kanggo wong loro sing "kabeh butuh katresnan. . "

Kanggo ngetik bulan madu Sandal Resorts, ngunjungi https://www.sandals.com/honeymoon-do-over-sweepstakes/. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan pengalaman bulan madu Sandal 'Luxury Included® lan pesen “Honeymoon Do Over” saka dhewe, bukak www.sandals.com/honeymoons.

Print Friendly, PDF & Email