Perjalanan bisnis bakal luwih penting tinimbang saiki kanggo sukses sukses

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Perjalanan bisnis bakal luwih penting tinimbang saiki kanggo sukses sukses

Kanggo laporan Future of Business Travel luwih saka 200 eksekutif perusahaan level tinggi ing AS, EMEA lan APAC disurvei babagan peran penting lan nilai lelungan sajrone urip profesional.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sajrone pandemi kasebut, lelungan diwatesi kanggo 90% perusahaan sing disurvei.
  • Liwat sapratelone perusahaan ujar manawa pangembangan bisnis internasional lan peluncuran produk dadi populer amarga ora ana ing pihak.
  • Industri kasebut nduwe kenaikan 49% ing minat perusahaan ing saindenging jagad wiwit wiwitan pandemi.

Mung 24 wulan kepungkur, lelungan bisnis sinonim karo perusahaan global lan peran eksekutif senior. Sajrone lockdowns global, perusahaan wis ngalami pengaruh langsung saka ora ana perjalanan utawa rapat pribadi tumrap fungsi lan operasional bisnis. Ing riset anyar, pengaruh kasebut diitung kaping pisanan.

Kanggo laporan Future of Business Travel luwih saka 200 eksekutif perusahaan level tinggi ing AS, EMEA lan APAC disurvei babagan peran penting lan nilai lelungan sajrone urip profesional.

Sajrone pandemi kasebut, lelungan diwatesi kanggo 90% perusahaan sing disurvei, lan meh kabeh (97%) ujar manawa usahane ngalami pengaruh negatif sing ana gandhengane langsung karo larangan kasebut. Saklawas seperempat (24%) nuduhake gangguan gedhe utawa gedhe ing kabeh wolung wilayah sing diukur, lan 87% nyebutake gangguan gedhe utawa substansial ing paling ora siji wilayah. Luwih saka sepertiga (37%) ujar manawa pangembangan bisnis internasional lan peluncuran produk saya trenyuh amarga ora ana ing pihak.

Amarga watesan gampang, antisipasi internal kanggo lelungan bisnis wis jelas, kanthi 81% ujar manawa lelungan bisnis bakal luwih penting tinimbang saiki kanggo sukses sukses. Ing antarane responden sing njupuk wolung utawa luwih penerbangan pribadi setaun, 60% rencana bakal nambah rapat ing wong kanthi signifikan.

Industri kasebut nduwe lonjakan 49% ing minat perusahaan ing saindenging jagad wiwit wiwitan pandemi, negesake manawa mabur pribadi tetep dadi dhukungan utama kanggo lelungan bisnis. Keuntungan utama njupuk penerbangan pribadi kanggo lelungan bisnis dilaporake dening sing disurvei, kanthi fleksibilitas, efisiensi, keamanan lan privasi. Rong prioritas utama kanggo lelungan yaiku ngunjungi mitra lan vendor lan mlebu acara industri, masing-masing 34%. Ngatur hubungan saiki lan nggawe sing anyar uga dadi pendhukung utama.

Bali menyang plancongan bisnis umume gumantung karo peraturan - 46% responden ngenteni tujuan kanggo mbukak maneh; 42% pengin data lan aturan COVID-19 sing dianyari kanggo tujuan; 36% njaluk dhukungan yen peraturan COVID-19 diganti sajrone lelungan; lan nomer sing padha ngenteni istirahat saka kebijakan perjalanan perusahaane dhewe.

Pandemi COVID-19 wis nggegirisi jagad, kalebu lelungan. Iki uga nuduhake manawa sawetara lelungan bisnis pancen penting lan kudu ora lelungan dhewe kanthi biaya nyata kanggo perusahaan. Kajaba iku, angel maca ruangan yen kabeh ana ing layar windows - bisa uga salah paham, utamane ing budaya, lan iki bisa uga dadi kesalahan sing larang.

Print Friendly, PDF & Email