Star Alliance kanggo nggedhekake lelungan tanpa tutul ing maskapai anggota

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Star Alliance kanggo nggedhekake lelungan tanpa tutul ing maskapai anggota

Kesepakatan sing diumumake dina iki kanggo nyepetake ketersediaan touchpoint layanan mandiri biometrik ing maskapai penerbangan anggota Star Alliance nalika menehi pengalaman bandara sing luwih cepet.

Print Friendly, PDF & Email
  • Star Alliance, NEC Corporation lan SITA mlebu persetujuan tim.
  • Platform biometrik Star Alliance bakal bisa nggunakake infrastruktur bandara bareng SITA sing wis kasedhiya ing luwih saka 460 bandara.
  • Penumpang sing nggunakake platform biometrik Star Alliance mung bakal ndaptar sepisan.

Pelanggan program flyer sing kerep dadi maskapai penerbangan anggota Star Alliance bakal bisa nggunakake identitas biometrik ing maskapai sing melu ing bandara sing melu, sawise ana perjanjian anyar ing antarane aliansi maskapai paling gedhe ing donya, NEC Corporation lan SITA.

Kesepakatan sing diumumake dina iki kanggo nyepetake kasedhiyan titik pusat layanan mandhiri biometrik star Alliancemaskapai anggota nalika ngirim pengalaman bandara sing luwih cepet. 

Nyambung karo solusi Smart Path SITA, platform biometrik Star Alliance bakal bisa nggunakake infrastruktur bandara bareng SITA sing wis kasedhiya ing luwih saka 460 bandara. Bebarengan karo ngarsane SITA lan NEC global, pirang-pirang proyek biometrik bisa dikirimake kanthi paralel, nyepetake kasedhiyan pangolahan penumpang biometrik menyang maskapai penerbangan Star Alliance sacara global. Iki bakal penting banget supaya Star Alliance bisa nyebarke biometrik kanthi luwih cepet.

Keuntungan luwih lanjut yaiku platform NEC I: Delight - sing ngidini penumpang sing milih nggunakake layanan bisa diidentifikasi kanthi cepet lan akurasi, sanajan bisa mlaku - bisa gampang dilebokake karo SITA Smart Path. Platform I: Delight uga bisa ngenali para penumpang sanajan nganggo topeng, fitur sing luwih penting kanggo lelungan sajrone pandemi saiki. Platform kasebut wis digunakake maskapai anggota Star Alliance ing sawetara bandara ing Eropa.

Uniknya, penumpang sing nggunakake platform biometrik Star Alliance mung ndhaptar. Penumpang banjur bisa liwat titik tutul sing diaktifake kanthi biometrik ing pirang-pirang maskapai penerbangan lan bandara sing melu nggunakake pasuryan minangka pas mlebu. Iki nyepetake perjalanan liwat bandara nalika nggawe saben langkah tanpa tutul, ndhukung langkah-langkah keamanan kesehatan lan kesehatan sing penting nalika COVID-19 lan menehi visi Star Alliance babagan pengalaman pelanggan sing lancar.

Jeffrey Goh, CEO, Star Alliance, ujar: "Kesepakatan iki penting banget kanggo nggawa skala luwih lanjut kanggo layanan biometrik kita, kanthi mupangate mupangate kacepetan lan mujudake pangarepan pelanggan kanggo pengalaman sing luwih gampang tanpa sentuhan lan higienis ing kabeh maskapai penerbangan anggota kita. Biometrik minangka elemen kunci saka pengalaman kasebut lan strategi utama nggawe digital ing perjalanan para penumpang. "

Barbara Dalibard, CEO, SITA, ujar: "Bebarengan karo NEC, SITA seneng ndhukung Star Alliance kanggo nggawa mupangat identitas biometrik menyang maskapai anggota. Penumpang wis suwe nampani bathi kendhali lan otomatisasi cepet kanggo lelungan penumpang; gaya sing wis digawe cepet dening COVID-19. Kanthi perjanjian kasebut, keuntungan identitas biometrik bakal ditambah saka maskapai utawa lelungan menyang jaringan maskapai sing jembar. Iki pancen unik lan nduduhake mupangat sing bisa ditindakake identitas digital kanggo para penumpang. " 

Masakazu Yamashina, Wakil Presiden Eksekutif, NEC Corporation ujar: "NEC diajeni gabung karo kemitraan katelu partai iki karo Star Alliance lan SITA. Nalika pengaruh COVID-19 tetep, kita kepenak bisa nggawe lelungan sing lancar lan tanpa tutul. NEC setya nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing aman lan nyaman liwat NEC I: Solusi manajemen identitas sing nyenengake. "

Print Friendly, PDF & Email