Jaringan Pariwisata Dunia nampilake diskusi Decarbonisasi Penerbangan

Print Friendly, PDF & Email

Jaringan Pariwisata Dunia saiki ngatur panel Diskusi kanggo klompok kapentingan ijo lan penerbangan sing mbahas babagan Decarbonisasi Penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Panel kabeh bintang mbahas masalah lelungan sing ramah iklim lan dekarbonisasi penerbangan dina iki ing diskusi sing difasilitasi dening Jaringan Pariwisata Dunia.
  2. Profesor Geoffrey Lipman, Belgia dadi tanggel jawab panel kasebut supaya plancongan ramah lingkungan dadi nol. PAngirim Vijay Poonoosamy ing Singapura, Paul Steel, Kanada, lan Chris Lyle, Swiss, minangka panelis, lan Dr. Taleb Rifai, Yordania.
  3. Panelis setuju babagan kertas putih sing bakal digawe lan disokong dening Jaringan Pariwisata Dunia. Panel kasebut dianakake dening Juergen Steinmetz, ketua WTN.

Cuaca ekstrem, kebakaran alas, angin topan, migrasi iklim gedhe kanthi 100 yuta + pengungsi iklim bisa uga dadi ancaman kanggo masa depan jagad kanthi lelungan lan pariwisata minangka sopir.

Iki diterangake dina iki dening kepala SunX Profesor Geoffrey Lipman, sing uga dadi CEO pertama Dewan Perjalanan dan Pariwisata Dunia (WTTC) lan Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO)

Print Friendly, PDF & Email