Permaisuri dening Boon mbukak tanggal 18 Juni

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Permaisuri dening Boon mbukak tanggal 18 Juni

Kaisar dening Boon, tujuan kuliner Kanton sing jembar dipimpin karo Chef Ho Chee Boon sing dibintangi Michelin, seneng banget ngonfirmasi pembukaan gedhe dina Jumuah, 18 Juni 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tujuan epicurean paling anyar ing San Francisco ngasilake landmark San Francisco Chinatown.
  2. Permaisuri dening Boon bakal mbukak dina Senen nganti Setu saka jam 5 nganti 10 sore lan bakal mbukak menu pembukaan khusus prix fixe kanggo wulan kapisan.
  3. Penundaan taun kepungkur amarga COVID-19 mung nggawe tim luwih ngucapke matur nuwun kanggo ngumumake pembukaan supaya bisa menehi kontribusi kanggo revitalisasi komunitas sing dikasihi.

Dumunung ing 838 Grant Avenue ing papan sing sadurunge dikuwasani dening Maharani Tiongkok, restoran anyar sing nyenengake bakal ngrayakake tonggak sejarah kanthi acara pembukaan pribadi lan pemotongan pita tanggal 18 Juni kanthi reservasi individu sing kasedhiya wiwit tanggal 19 Juni. Permaisuri dening Boon bakal mbukak Senen nganti Setu saka jam 5 nganti 10 sore lan bakal mbukak menu pembukaan khusus prix fixe kanggo wulan kapisan.

"Mbukak restoran namesake dhewe wis dadi target karierku suwene wis puluhan taun lan aku seneng banget yen impenku bisa kawujud ing kene ing Chinatown Amerika Serikat sing paling bersejarah," ujare Chef Ho. "Penundaan taun kepungkur amarga COVID-19 mung nggawe tim luwih ngucapke matur nuwun kanggo ngumumake bukaan supaya bisa menehi kontribusi kanggo revitalisasi komunitas sing dikasihi iki."

Dina Jumuah, 18 Juni, Permaisuri dening Boon bakal dadi tuan rumah acara eksklusif kanggo nampani para pembesar lokal lan anggota komunitas kanggo ndeleng tujuan pertama sing wis direnovasi. Para tamu bakal nikmati conto menu mbukak Chef Ho babagan tarif Kanton lan minuman saka bar. Pemotongan pita resmi bakal dileksanakake uga hiburan budaya Tionghoa kayata nari singa tradisional.

Sadurunge ngluncurake menu a carte curate, Chef Ho bakal nampilake menu prix fixe sing nampilake masakan Kanton modern sing disiapake karo bahan-bahan segar lan lokal saka peternakan organik restoran dhewe ing Gilroy, California uga dhaptar anggur lan koktail lan teh. . Piring sing diantisipasi kanggo ditampilake ing menu pembukaan kalebu Puyuh Crispy kanthi anggur Huadiao sing umure 20 taun, Udang Kukus karo Kaluga Caviar, Gosok Gosok Semanggi Clove nganggo plum lan lemon, Lan Mie Ditarik Tangan Digawe ing omah kanthi jamur Enoki & Shitake.

Chef Ho minangka koki sing dibintangi Michelin kanthi pengalaman suwene 30 taun ing sawetara restoran Asia sing misuwur ing saindenging jagad, kalebu peran minangka koki eksekutif internasional Hakkasan. Keahlian kuliner internasional nggawe restoran lan masakan dadi pengalaman epikur sejati. Teknik tradisional Chef Ho nggabungake bahan-bahan segar saka purveyor lokal kanggo ngasilake masakan sing kontemporer lan intine masakan tradisional Kanton.

Empress by Boon dununge ana ing 838 Grant Avenue (ing antarane dalan Washington lan Clay). Menu pambuka prix fixe kasedhiya kanggo nedha bengi wiwit tanggal 19 Juni (Senen nganti Setu, 5-10 sore) udakara USD68 ++ lan bisa dipesen liwat www.theempresssf.com utawa kanthi nelpon 415.757.0728.

Print Friendly, PDF & Email