Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Plancongan pesawat laut India kanggo ningkatake pariwisata

Memorandum of Understanding (MOU) ing antarane Pelabuhan Pelabuhan, Pengiriman lan Jalan Air, Pamrentah India, lan Kementerian Penerbangan Sipil, Pamrentah India, kanggo pengembangan layanan pesawat laut ing negara kasebut ditandatangani dina iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Hon. Menteri Negara Bagian (I / C) Menteri Pelabuhan, Pengiriman dan Air, Shri Mansukh Mandaviya, lan Hon. Menteri Penerbangan Sipil, Shri Hardeep Singh Puri, rawuh ing penandatanganan kasebut.
  2. MOU iki minangka tonggak sejarah utama kanggo nggawe proyek kapal laut dadi kenyataan.
  3. Iki nggambarake pangembangan operasi layanan sing ora dijadwal lan dijadwalake ing wilayah wilayah India ing skema Pamrentah RCS-UDAN India.

Minangka MOU, Komite Koordinasi karo pejabat Kementerian Penerbangan Sipil (MOCA); Menteri Pelabuhan, Pengiriman lan Jalur Air (MOPSW); lan Menteri Pariwisata (MOT) kudu digawe kanggo ngrampungake operasionalisasi layanan pesawat laut ing wektu sing beda-beda ing macem-macem lokasi. MOCA, MOPSW, lan Sagarmala Development Company Limited (SDCL) bakal nganggep operasionalisasi rute operasi pesawat laut kaya sing diidentifikasi lan disaranake dening kabeh agensi. 

MOPSW bakal ngenali lan ngembangake prasarana banyu ing aerodrom lan lokasi uga entuk reresik lan persetujuan sing dibutuhake kanthi koordinasi karo MOCA, Direktorat Jenderal Penerbangan Sipil (DGCA), lan Otoritas Bandara India (AAI) kanthi nemtokake garis wektu kanggo kabeh kegiyatan melu pengembangan fasilitas kanggo miwiti seaplanes operasi.

Print Friendly, PDF & Email