Perayaan Warisan Bahamian diwiwiti ing game Marlins

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Perayaan Warisan Bahamian diwiwiti ing game Marlins

Kaya kemenangan 4-2 Miami Marlins nglawan Atlanta Braves tanggal 12 Juni, Kepulauan Bahama uga menang kanthi menang nalika ewonan penggemar nyakseni game khusus kasebut, sing kanthi nyata nampilake budaya Bahama ing wengi khusus tema Bahama.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Budaya Bahama ditampilake lengkap ing Miami, Florida, ing game Marlins-Braves.
  2. Pemain Baseball Major League Miami Marlins, kathok cendhak umur 23 taun, Jasrado "Jazz" Chisolm Jr., warga Nassau, Bahama, diajeni.
  3. Udakara 2,000 penggemar Bahamian lelungan menyang Miami kanggo acara khusus kasebut.

Pahargyan kasebut nampilake musik Bahama sing pulsating lan irama lan Junkanoo sing lagi rame, nampilake pertunjukan Bahama Junkanoo Revue, kalebu legenda Langston Longley lan Clinton Neilly. Pimpinan Junkanoo saka Nassau, Quinton "Barabbas" Woodside lan Pluckers Chipman, uga melu.

Sorotan game kasebut diajeni pemain Baseball Major League Miami Marlins, papan kathok cendhak umur 23 taun, Jasrado "Jazz" Chisolm Jr., warga Nassau, Bahamas. Perayaan Warisan minangka inisiatif kolaboratif dening Miami Marlins, Konsulat Jenderal Bahama (Miami), ing Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas (BMOTA), Menteri Olahraga & Budaya Pemuda Bahamas, Bahamasair, Otoritas Olahraga Nasional (NSA) The Bahamas and the Bahamas Baseball Association (BBA). Bahamasair nggawe paket Warisan perjalanan khusus khusus kanggo game kanggo wong sing plancongan menyang Florida saka Nassau utawa Freeport. Diperkirakan udakara 2,000 penggemar Bahamian sing tindak menyang Miami kanggo acara kasebut.

"Jarak cedhak Bahamas karo Florida Selatan nggawe gampang wong Bahama bisa lelungan lan ndhukung Perayaan Warisan Bahamian lan ngurmati Jazz Chisolm. Kita ngrancang terus nggunakake kehadiran ing acara kasebut kanggo nyorot persembahan budaya sing nggawe Bahama dadi swarga cedhak, "ujare Ibu Linda Mackey, Konsul Jenderal, Konsulat Bahama.

Chisholm diparingi hadiah saka The Bahamas kalebu lukisan potret dening seniman selebriti Bahamian terkenal Jamaal Rolle. Antarane sing menehi hadiah yaiku Hon. Iram Lewis, Menteri Pemuda, Olahraga & Budaya Bahama; Pak Reginald Saunders, Sekretaris Tetap, Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama lan Ibu Linda Mackey, Konsul Jenderal, Konsulat Bahama (Miami).

Menteri Pemuda, Olahraga & Budaya Bahama, Hon. Iram Lewis mbuwang lapangan Marlins kaping pisanan kanggo game kasebut, lan Julien Believe nyanyi Lagu Nasional Bahamas kanggo 8,500 penggemar ing stadion ing LoanDepot Park.

Warta liyane babagan Bahama

Print Friendly, PDF & Email