24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Indonesia Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Indonesia ndeleng mbukak Arasatu Villas lan Sanctuary

Pariwisata Indonesia ndeleng mbukak Arasatu Villas lan Sanctuary
Villas lan Cagar Alam Arasatu karo Alain St.Ange

Gubernur Kalimantan Timur, HE Dr. Ir. H. Isran Noor; M. Si., Bupati (Perdana Menteri Daerah) Kabupaten Berau; Hj. Sri Juniarsih Mas; lan delegasi departemen pariwisata gabung karo HE Nico Barito, Utusan Khusus Seychelles menyang ASEAN; lan Alain St.Ange, Presiden Dewan Pariwisata Afrika lan Sekretaris Jenderal FORSEAA (Forum Ekonomi Menengah Menengah Afrika Asean) kanggo menehi tandha pambukaan formal Arasatu Villas lan Sanctuary ing Pulo Maratua sing murni.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sing makili para pamilik ing upacara kasebut yaiku Yan Surya Kusuma Darmabasuan lan Angelia Darmabasuan.
  2. Arasatu Villas & Sanctuary nawakake pengalaman tinggal paling apik ing ndhuwur banyu pirus sing paling apik ing Pulau Maratua.
  3. Vila-vila Terapung Arasatu diilhami saka Bungalow Overde Borneo Wétan.

Alain St.Ange, sing dadi mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan & Laut Kelautan Seychelles, ana ing Indonesia kanggo nggabungake semangat kerja sama South-South nggunakake Indonesia minangka jembatan sing dibutuhake ing antarane Afrika lan Blok ASEAN. Diarani minangka PARADISE unik ing pembangunan EARTH, Arasatu Villas & Sanctuary anyar minangka proyek pilot Indonesia lan Seychelles ing Pulo Maratua. Dibangun ing sisih wétan Kalimantan, Arasatu Villas & Sanctuary nawakake pengalaman tinggal siji-saka-a-jinis urip ing ndhuwur banyu pirus sing paling apik ing Pulau Maratua.

Pariwisata Indonesia ndeleng mbukak Arasatu Villas lan Sanctuary
Amp shift,,,,,,,,,,, Konteks,8TC

"Tempat tidur gantung sing apik ing teras nggawe sampeyan kepenak ing kaendahan pulau kasebut nalika ngombe omben-omben teken ing sangisore srengenge sing padhang lan lintang-lintang sing padhang, mesthine sampeyan ora bisa nolak," ujare anggota staf properti hotel anyar kasebut. Dekorasi ornamen kayu ing hotel iki utamane digawe dening para warga ing Pulo Maratua kanggo njaluk dhukungan kanggo ekonomi lokal lan uga tetep tetep ndeleng visi pangembang sing nggambarake warisan budaya ing negara kasebut.

“Ora lelungan menyang Maratua ora rampung tanpa snorkeling. Rasakake snorkeling ing banyu segara sing transparan lan saksikan karang sing apik ing sangisore villa. Arasatu tujuane kanggo ndhukung ekosistem laut lan dadi omah kanggo kerang raksasa Pulo Maratua. Amarga iku, Pusat Selam Cocoral didegake ”ujare perwakilan Hotel.

Pariwisata Indonesia ndeleng mbukak Arasatu Villas lan Sanctuary
Ing Villas

The Villa-villa ngambang Arasatu sing diilhami saka Bungalow Overde-Borneo Wétan, ngirim hubungan intim karo Segara Celebes sing sumunar. Dek srengenge pribadi kanthi buaian sing ditundha ing perairan pirus kanggo wektu santai utawa sawetara langkah menyang pantai kanggo plancongan, vila-vila terapung iki nyedhiyakake kegiyatan lan pengalaman tanpa wates kanggo gawe kepenak ing plancongan pulau. Vila iki nduweni gelaran srengenge sing luwih lengkap kanthi shower ruangan, buaian over-the-water kanggo wong loro, tangga pribadi menyang segara lan daybed sing gedhe banget kanggo nggedhekake liburan sampeyan. Kamar mandhi semi terbuka dilengkapi kamar mandhi udan lan cermin backlit gedhe Plus, saben villa duwe lawang kaca pribadi kanggo ndeleng segara lan jendhela atap kanggo nyawang.

Alain St.Ange ujar manawa cedhak karo Pulau Maratua kanggo Situs Warisan Donya UNESCO Pulo Kakaban ing endi ubur-ubur ubur-ubur banyu tawar sing unik nyedhiyakake kesempatan langka sing ora bisa dilalekake. "Ubur-ubur jambon iki ora nuwuhake, lan aku dhewe nglangi," ujare Alain St.Ange.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.