Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Fraport nglantik terminal penumpang anyar ing Ljubljana

Fraport nandur modal udakara € 21 yuta ing terminal ultra-modern sing kanthi strategis nempatake Bandara Ljubljana kanggo nyukupi kebutuhan plancongan lan pariwisata mbesuk.

Print Friendly, PDF & Email
  • Terminal penumpang anyar ing Bandara Ljubljana ing Slovenia resmi diresmekake tanggal 16 Juni.
  • Terminal anyar bakal mbukak kanggo lalu lintas penumpang wiwit tanggal 1 Juli.
  • Fraport nggawe fasilitas ultra-modern kanthi luas 10,000 meter persegi kanggo operasi fleksibel lan nambah layanan.

Tanggal 16 Juni, Fraport Slovenija - a Fraport AG company - resmi ngresmekake terminal penumpang anyar ing Bandara Ljubljana ing Slovenia. Fraport nandur modal udakara € 21 yuta ing terminal ultra-modern sing kanthi strategis nempatake Bandara Ljubljana kanggo nyukupi kebutuhan plancongan lan pariwisata mbesuk. Sawise udakara rong taun konstruksi, terminal anyar bakal mbukak kanggo lalu lintas penumpang wiwit tanggal 1 Juli.

Ngomong nalika upacara pelantikan, anggota dewan eksekutif Fraport AG Dr. Pierre Dominique Prümm negesake: "Kita yakin terminal kasebut bakal nguatake posisi kompetitif Bandara Ljubljana ing wilayah kasebut lan internasional. Terminal iki minangka simbol kanggo maju menyang Masa Depan Anyar. " Direktur pangurus Fraport Slovenija Zmago Skobir nambahake: "Kita siyap kanggo tuwuhing lalu lintas, kanthi ambisi terminal anyar lan penawaran menarik kanggo para penumpang lan mitra bisnis."

Fraport nggawe fasilitas ultra-modern kanthi luas 10,000 meter persegi kanggo operasi fleksibel lan nambah layanan. Kapasitas terminal Ljubljana wis tikel kaping pindho kanggo luwih saka 1,200 penumpang saben jam. Bebarengan karo luwih akeh ruang lan kenyamanan, terminal kasebut bakal menehi pilihan toko, restoran lan fasilitas liyane - kanthi luwih saka 1,200 meter persegi kasedhiya kanggo ritel wiwitan. Prümm ujar: "Cekakipun, terminal sing berorientasi pelanggan iki bakal nambah pengalaman lelungan ing Bandara Ljubljana kanthi signifikan."

Sanajan jaman pandemi angel, Fraport sukses ngrampungake pambangunan terminal kanthi tepat wektu lan anggaran. Dr Prümm uga negesake manawa terminal wis siyap pas kanggo wiwitan Presiden Swedia Uni Eropa suwene nem wulan ing wiwitan Juli - nalika Ljubljana bakal ing panggung pusat Eropa kanggo nampani para tamu saka ibukota Eropa liyane. 

Komitmen Fraport menyang Bandara Ljubljana ngluwihi nggawe terminal penumpang anyar. Wiwit Fraport Slovenija wiwit ngatur Bandara Ljubljana ing 2014, Fraport nandur modal luwih saka € 60 yuta ing fasilitas anyar, kayata Fraport Aviation Academy, stasiun pemadam kebakaran anyar lan terminal anyar. Kajaba iku, Fraport nggoleki kanthi cetha potensial gedhe kanggo pembangunan kargo lan kutha bandara ing sacedhake bandara. Konstruksi bakal diwiwiti kanthi cepet ing fasilitas energi surya kanggo bandara - minangka bagean saka prakarsa iklim lan lingkungan Grup Fraport ing Slovenia lan saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email