Penerbangan saka Doha menyang Abidjan diluncurake dening Qatar Airways

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Penerbangan saka Doha menyang Abidjan diluncurake dening Qatar Airways

Kanthi telung penerbangan mingguan, layanan antarane Doha lan Abidjan liwat Accra bakal dioperasikake karo maskapai Boeing 787 Dreamliner sing paling apik sing nduwe 22 kursi ing Kelas Bisnis lan 232 kursi ing Kelas Ekonomi, kanthi kapasitas nganti 15 ton saka kargo.

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways saiki ngoperasikake telung penerbangan mingguan menyang Côte d'Ivoire, liwat Accra.
  • Abidjan minangka tujuan anyar kawolu Qatar Airways wiwit wiwitan pandemi global.
  • Wisatawan Qatar Airways saka Afrika bisa nikmati tunjangan bagasi udakara 46 Kg lan 64 Kg.

Qatar Airways nampani Abidjan menyang jaringan global minangka penerbangan debut menyang kutha paling gedhe ing Côte d'Ivoire mlebu ing Bandara Internasional Felix Houphouet Boigny dina iki. Kanthi telung penerbangan mingguan, layanan antarane Doha lan Abidjan liwat Accra bakal dioperasikake dening maskapai Boeing 787 Dreamliner sing paling apik sing nduwe 22 kursi ing Kelas Bisnis lan 232 kursi ing Kelas Ekonomi, kanthi kapasitas nganti 15 ton saka kargo.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Yang Mulia Akbar Al Baker, ujar: "Peluncuran penerbangan menyang Abidjan, Côte d'Ivoire - tujuan anyar kaping papat ing Afrika wiwit pandemi, sawise bubar ngluncurake Abuja ing Nigeria; Accra ing Ghana; lan Luanda ing Angola minangka langkah penting ing pertumbuhan Afrika. Iki minangka bukti komitmen kita menyang bawana Afrika sing saiki mbukak luwih saka 100 penerbangan mingguan menyang 25 tujuan ing 18 negara liwat omah lan pusat, Bandara Internasional Hamad. "

"Ing Qatar Airways, kasedhiya kanggo para penumpang, mitra dagang lan pelanggan perusahaan dadi fokus utama wiwit wiwitan pandemi. Kita matur nuwun marang pamrentah Côte d'Ivoire kanggo dhukungan kanggo ngluncurake penerbangan kasebut, lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo mitra ing kene kanggo nambah rute iki lan ndhukung pamulihan pariwisata lan perdagangan ing wilayah iki. Nalika lelungan global pulih ing taun 2021, kita ngarep-arep terus ngembangake jaringan lan nawakake luwih akeh koneksi menyang lan saka Afrika. ”

Peluncuran Abidjan uga ndhukung tambah akeh permintaan perdagangan antarane Côte d'Ivoire lan tujuan ing jaringan Qatar Airways kayata Paris, Beirut lan akeh poin ing benua India. Kapasitas kargo nganti 15 ton ing pesawat saben pesawat, Qatar Airways Cargo bakal duwe peran penting kanggo nggampangake ekspor kunci saka Côte d'Ivoire.

Pelancong Qatar Airways saka Côte d'Ivoire saiki bisa nikmati tunjangan bagasi anyar wiwit saka 46 Kg kanggo Kelas Ekonomi sing dipisahake dadi rong potong lan 64 Kg dipisahake dadi loro ing Kelas Bisnis. Inisiatif iki dirancang kanggo nawakake luwih fleksibel lan nyenengake para penumpang nalika lelungan ing Qatar Airways.

Jadwal Penerbangan Senin, Rebo & Jumuah: (Kabeh kaping lokal)

Doha (DOH) tumuju Abidjan (ABJ) QR1423 mangkat: 02:30 teka: 09:10

Abidjan (ABJ) menyang Doha (DOH) QR1424 mangkat: 17:20 teka: 06:10 +1

Print Friendly, PDF & Email