LATAM Airlines Group ngluncurake paspor kesehatan pilot

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
LATAM Airlines Group ngluncurake paspor kesehatan pilot

Aplikasi seluler ngidini otonomi sing luwih gedhe ing manajemen lelungan internasional, sing ngidini para penumpang ngesahake kabeh dokumentasi sing dibutuhake dening panguwasa.

Print Friendly, PDF & Email
  • IATA Travel Pass makarya adhedhasar informasi biometrik paspor penumpang.
  • Duwe proses sing luwih otomatis lan tanpa kontak minangka kasunyatan anyar kanggo kabeh wong.
  • Alat jinis iki penting kanggo miwiti maneh industri maskapai lan sambungake maneh jagad iki.

Grup LATAM, liwat anak perusahaan ing Chili lan Peru, bebarengan karo Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) wis kumpul kanggo nindakake pilot aplikasi digital IATA Travel Pass, saéngga para penumpang bisa ngatur lan ngatur sarat lelungan sing cocog dibutuhake dening panguwasa kanggo penerbangan internasional kanthi luwih efisien lan cepet.

IATA Travel Pass kerja adhedhasar informasi biometrik paspor penumpang, asil laboratorium sing disepakati lan informasi gabungan saka pamrentah.

"Iki warta apik kanggo para penumpang sing kanthi sukarela pengin melu. Duwe proses sing luwih otomatis lan tanpa kontak minangka kasunyatan anyar kanggo kabeh wong, lan pilot iki karo IATA Travel Pass ndhukung transformasi iki kanggo LATAM lan kanggo kabeh industri, "ujare Wakil Presiden Klien Grup Airlines LATAM, Paulo Miranda.

Kanggo bagean kasebut, Peter Cerdá, Wakil Presiden Regional IATA kanggo Amerika, nambah: "Kita seneng amarga LATAM dipercaya Pass Travel IATA. Alat jinis iki penting kanggo miwiti maneh industri maskapai lan nyambung maneh jagad, sing ngidini mbukak maneh wates kanthi aman lan lancar, menehi jaminan kanggo para pelancong manawa para turis wis netepi syarat kesehatan, nyepetake proses migrasi lan nyederhanakake pengalaman kanggo penumpang. "

Print Friendly, PDF & Email