Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Uzbekistan Airways mabur saka Tashkent menyang Bandara Domodedovo Moskow

Bakal ana 28 penerbangan reguler saben minggu (4 penerbangan saben dina) saka Tashkent, Uzbekistan nganti Moskow, Rusia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan pertama Uzbekistan Airways tekan pusat udara sing anyar ing Moskow.
  • Frekuensi penerbangan ing rute Tashkent-Moskow wis tikel kaping pindho dibandhingake karo level 2018.
  • Uzbekistan Airways rencana kanggo nggedhekake geografi penerbangan saka pusat udara kanggo mbukak tujuan anyar menyang kutha-kutha Uzbekistan.

Bandara Domodedovo Moskow disambut Uzbekistan Airways'penerbangan kaping pisanan sawise transfer penerbangan maskapai menyang pusat udara anyar.

Bakal ana 28 penerbangan reguler saben minggu (4 penerbangan saben dina) saka Tashkent, Uzbekistan nganti Moskow, Rusia. Frekuensi penerbangan ing rute Tashkent-Moskow wis tikel kaping pindho dibandhingake karo level 2018.

Kanggo ngurmati acara penting iki, disiapake program festival kanggo para tamu ing terminal: tarian nasional tim «Bahor» lan lagu-lagu Uzbek sing dipimpin dening grup musik «Uch-Kuduk». Penumpang diwenehi hadiah permen.

Bandara Domodedovo lan Uzbekistan Airways nglayani luwih saka 7 yuta wong lelungan wiwit taun 2000 nganti 2018.

Ing wektu cedhak, maskapai penerbangan kasebut ngrencanakake bakal nggedhekake geografi penerbangan saka pusat udara, kanggo mbukak tujuan anyar menyang kutha-kutha Uzbekistan. Jaringan rute sing dikembangake, aksesibilitas transportasi lan lokasi geografis sing apik ing bandara bakal nyedhiyakake lalu lintas penumpang langsung lan transfer maskapai penerbangan sing dhuwur.

Bandara Domodedovo Mikhail Lomonosov ing Moskow minangka salah sawijining pusat udara paling gedhe ing Rusia. Ing taun 2020, bandara kasebut nyedhiyakake penumpang 16.4 yuta. Anggota aliansi maskapai utama ing donya kalebu Star Alliance lan oneworld milih Bandara Domodedovo Moskow kanggo penerbangan menyang Moskow.

JSC Uzbekistan Airways, sing dioperasikake dadi Uzbekistan Airways, yaiku maskapai maskapai penerbangan Uzbekistan, kantor pusat ing Tashkent.

Print Friendly, PDF & Email