24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Israel Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Israel mungkasi mandat topeng njero ruangan

Israel mungkasi mandat topeng njero ruangan
Israel mungkasi mandat topeng njero ruangan
ditulis dening Saluran Media

Dina Selasa, Israel mungkasi mandat nganggo topeng njero ruangan sewulan sawise ngilangi dekrit ruangan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Amanat nganggo topeng njero ruangan rampung ing Israel.
  • Mung istiméwa kanggo staf lan pengunjung ing rumah sakit, panti jompo, lan maskapai.
  • Mung 25 infeksi COVID-19 anyar sing kadaptar ing Israel dina Senin.

Israel dina Selasa ngangkat watesan pungkasan era virus corona, mungkasi mandate nganggo topeng njero ruangan sewulan sawise ngilangi dekrit ruangan. 

Istiméwa mung kanggo staf lan pengunjung ing rumah sakit, panti jompo, lan maskapai, lan sing lagi arep kapisah. 

Dina Senen, mung 25 infeksi anyar sing didaftar, terus tren sajrone seminggu dadi siji nganti kaping pindho ing kasus saben dina sing anyar.

Kurang saka 0.1% kabeh tes wis ngasilake positif sajrone wulan kepungkur. 

Saiki ana 206 wong Israel sing dirawat ing rumah sakit kanthi virus kasebut, 30 ing antarane kondhisi serius, amarga meh 65% masarakat nampa paling ora siji saka rong dosis vaksin sing dibutuhake.

Dina Senen, Menteri Kesehatan sing bakal teka Nitzan Horowitz matur nuwun marang menteri sing metu Yuli Edelstein atas usahane nalika pandemi kasebut lan janji bakal "nglestarekake lan nguatake" sistem kesehatan negara kasebut.

"Krisis iki nyebabake korban jiwa, lumpuh kabeh negara, Yahudi lan Arab, pria lan wanita. Kita isih duwe tantangan sing gedhe banget, "ujare Horowitz.

Source: Saluran Media

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Saluran Media