Kasus Florida COVID-19 nahan peluncuran kapal pesiar utama

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Kasus Florida COVID-19 nahan peluncuran kapal pesiar utama

Kepala Royal Caribbean ujar pungkasan dina Selasa ing Facebook yen keputusan kanggo nundha Odyssey saka pelayaran Laut nganti 31 Juli digawe "saka ati-ati".

Print Friendly, PDF & Email
  • Salah sawijining pelayaran kapal pesiar pertama sing paling diantisipasi wiwit pandemi COVID-19 diwiwiti wis ditundha.
  • Wolung Odyssey saka kru Seas sing positif COVID-19.
  • Debut Odyssey of the Seas diantisipasi banget amarga garis pelayaran nyoba mbalek maneh sawise luwih saka 15 wulan ora lelayaran saka AS.

CEO Royal Caribbean International, Michael Bayley, ngumumake manawa kapal pesiar ditundha nganti saklawas wulan minangka salah sawijining pelayaran kaping pisanan saka AS amarga wolung anggota kru sing positif COVID-19.

Odyssey anyar Segara anyar yaiku budhal saka Benteng Lauderdale, Florida, tanggal 3 Juli, ing salah sawijining pelayaran pertama sing paling diantisipasi wiwit pandemi COVID-19 diwiwiti.

Kraton Karibia pangareping ujar dina Selasa pungkasan ing Facebook manawa keputusan kanggo nundha Odyssey saka pelayaran Laut nganti 31 Juli digawe "amarga akeh ati-ati," nambahake manawa perusahaan kasebut uga nyusun jadwal pelayaran simulasi sing dijadwalake ing pungkasan wulan Juni.

"Sanajan nguciwani, iki minangka keputusan sing tepat kanggo kesehatan lan kesejahteraan kru lan tamu," ujare Pak Bayley.

Bayley ujar manawa kabeh 1,400 anggota kru ing Odyssey of the Seas, divaksinasi vaksin tanggal 4 Juni, nanging rong minggu durung dilalekake kanggo awake menehi perlindungan nglawan virus kasebut. Enem anggota kru sing positif positif asimtomatik lan loro lara sithik, jarene, manawa perusahaan wis ngarantina kabeh anggota awak sajrone 14 dina lan bakal nerusake tes rutin.

Juru bicara perusahaan Lyan Sierra-Caro ujar manawa plancongan uji coba karo penumpang sukarelawan sing wiwitane direncanakake pungkasan wulan iki bakal mbantu garis pelayaran kanggo memenuhi syarat-syarat Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit sadurunge nerusake lelungan karo penumpang sing mbayar. CDC durung nyetujoni proses uji coba, ujare Sierra-Caro.

Debut Odyssey of the Seas diantisipasi banget amarga garis pelayaran nyoba mbalek maneh sawise luwih saka 15 wulan ora lelayaran saka AS amarga pandemi kasebut. Royal Caribbean International ujar manawa para penumpang "disaranake banget" kanggo divaksinasi, nambahake yen penumpang sing durung divaksinasi kudu dites kanggo virus kasebut lan tindakake langkah-langkah liyane.

Selebriti Edge, uga bagean saka Royal Caribbean Group, bakal dadi kapal pasca-pandemi pertama sing berlayar saka AS karo penumpang sing diwenehi tiket tanggal 26 Juru bicara Juru bicara Selebriti Cruises marang The Associated Press yen Selebriti Edge bisa lelayaran tanpa tes tes amarga ngetutake pedoman CDC sing ngidini kapal sing duwe vaksin 98% lan 95% tamu sing divaksinasi ora bisa ngliwati langkah kasebut.

"Kita ngluwihi pedoman iki," ujare juru bicara Selebriti Cruises, Susan Lomax ing email.

Ukum Florida anyar sing nglarang bisnis supaya pelanggan ora nuduhake bukti vaksinasi. Gubernur Ron DeSantis ujar manawa undang-undang kasebut dimaksudake kanggo njaga kebebasan individu lan privasi medis.

Lomax ujar manawa undang-undang negara kasebut negesake manawa bisnis bisa uga ora mbutuhake pelanggan menehi dokumen apa wae, "nanging kita bisa takon marang para tamu apa dheweke pengin nuduhake status vaksinasi."

Print Friendly, PDF & Email