Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Proyek Transformasi Massive Bakal teka ing kutha resor Montego Bay

Kutha resor Montego Bay kudu ngalami transformasi utama ing pinggir segara, minangka upaya kanggo nambah daya tarik global lan daya saing. Menteri Pariwisata, Edmund Bartlett wingi ngumumake ing Parlemen, program upgrade lengkap kanggo Montego Bay, kalebu Hip Strip.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rencana transformasi mega kalebu perbaikan fisik, pangembangan produk anyar, lanskap abot lan pejalan kaki ing wilayah kasebut.
  2. Umume perbaikan bisa ditindakake sawise rampung jaringan transportasi lan perbaikan dalan.
  3. Ana uga konsep khusus sing dikembangake kanggo ngatasi keamanan lan keamanan, akses lan mobilitas pengunjung, uga hiburan lan rekreasi kanthi tema.

Mentri kasebut diarani reimagining ing Teluk Montego, Menteri Bartlett ujar manawa rencana transformasi mega sing dikembangake ing taun 2009 "kalebu perbaikan fisik, pangembangan produk anyar, lanskap sing akeh lan pedestrianisasi wilayah kasebut." 

Nalika nggawe presentasi penutupan Debat Sektoral, Menteri Bartlett nerangake manawa umume perbaikan bakal rampung sawise rampung jaringan transportasi lan perbaikan dalan lan "bakal dilabuh karo macem-macem pangembangan sektor swasta sing lagi direncanakake." Dheweke nambahake, "ana uga konsep khusus sing dikembangake kanggo ngatasi keamanan lan keamanan, akses lan mobilitas pengunjung, uga hiburan lan rekreasi sing bertema." 

Menteri Bartlett ujar: "Nganyarke kasebut bakal ditindakake dening Dana Peningkatan Pariwisata (TEF) lan Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo) lan alokasi $ 150 yuta wis dianggarkan kanggo taun fiskal saiki kanggo miwiti proyek awal, sing bakal nggampangake transformasi utama. " 

Print Friendly, PDF & Email