Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Olimpiade manca negara bisa diusir saka Jepang yen nerak peraturan COVID-19

«Playbook» versi Olimpiade Tokyo paling anyar kanthi macem-macem langkah-langkah COVID-19, ujar manawa kabeh atlit bisa entuk dendha amarga ora netepi, kalebu penarikan akreditasi lan hak melu game kasebut, uga bisa diadhepi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Komisi disiplin bakal tanggung jawab kanggo mutusake ukuman nalika peserta nglanggar aturan kasebut.
  • Atlet, sing bakal diteliti virus saben dina saben dina, kudu ngirim conto saliva ing jam 9 esuk utawa 6 sore liwat petugas penghubung COVID-19.
  • Pusat kontrol infeksi sing digawe dening panitia organisasi tanggung jawab kanggo konfirmasi tes COVID-19 positif.

Buku aturan sing dianyari dirilis dening Dolanan Olimpiade Tokyo pejabat wingi negesake manawa atlit asing sing melu Olimpiade Tokyo lan Paralimpik musim panas iki bisa diusir saka Jepang yen nglanggar aturan lan peraturan sing ditindakake kanggo nyegah panyebaran infeksi COVID-19.

Ing «playbook» versi kaping telu lan paling anyar kanthi macem-macem langkah-langkah COVID-19 uga ujar manawa kabeh atlit bisa entuk dendha amarga ora netepi, kalebu penarikan akreditasi lan hak melu ing game kasebut, uga ngadhepi denda .

"Bisa uga ana konsekuensi yen sampeyan nglanggar langkah-langkah kasebut ... kalebu prosedur pencabutan ijin sampeyan tinggal ing Jepang," jarene, nalika nyathet sawetara langkah ana ing yurisdiksi panguwasa Jepang.

Christophe Dubi, direktur eksekutif Komite Olimpiade Internasional kanggo game kasebut, ujar ing sawijining konferensi pers yen komisi disiplin bakal tanggung jawab mutusake ukuman nalika peserta nglanggar aturan kasebut.

Minangka sanksi finansial, Dubi ujar, "Ora ana nomer ing wektu iki".

"Apa sing ana ing playbook yaiku sawetara, macem-macem kemungkinan. Iki kanggo menehi kesan umum babagan apa sing bisa kedadeyan yen sanksi, "jarene.

"Kita ora bakal ngramal kasus sing bakal nyebabake sanksi kasebut. Iki peran komisi ”.

Buku aturan 69 kaca, sing digawe dening panitia kanthi saran saka Organisasi Kesehatan Dunia, nemtokake cara lan kapan atlit - apa atlit Jepang utawa manca negara - bakal dicekel virus kasebut sajrone game kasebut, uga apa sing bakal kedadeyan yen peserta tes positif.

Nanging, para ahli perawatan kesehatan takon apa peraturan kasebut bakal cukup efektif kanggo njamin keamanan masarakat Jepang lan Olimpiade, sing bakal diwiwiti tanggal 23 Juli nalika varian virus sing nular banget nyebar ing sawetara negara.

Atlet, sing bakal diteliti virus saben dina saben dina, kudu ngirim conto saliva ing jam 9 esuk utawa 6 sore liwat pejabat penghubung COVID-19 ing komite Olimpiade nasional, miturut panitia.

Yen sampel saliva bali positif, panitia bakal ngonfirmasi asil kanthi tes reaksi rantai polimerase nggunakake swap hidung.

Pusat kontrol infeksi sing digawe dening panitia organisasi tanggung jawab kanggo konfirmasi tes COVID-19 sing positif utawa mutusake sapa sing kontak cedhak karo wong sing positif.

Pusat kasebut bakal berkoordinasi karo unit dhukungan sing dioperasikake dening para pejabat IOC lan Komite Paralimpiade Internasional.

Aturan kasebut bakal ditrapake tanggal 1 Juli, ujare penyelenggara, nambahake manawa bisa nganyari peraturan sadurunge game kasebut.

Olimpiade Tokyo lan Paralimpik bakal nampilake udakara 15,000 atlit saka saindenging jagad. Bakal ana udakara 78,000 pejabat lan buruh saka jaban rangkah, kurang saka setengah 180,000 sing wiwitan direncanakake.

Nanging, pamrentah nganggep supaya Tokyo dadi kahanan darurat sajrone Olimpiade sawise akeh ahli kesehatan sing nyebutake kuatir amarga lonjakan kasus COVID-19.

Penyelenggara, uga kalebu pemerintah metropolitan Jepang lan Tokyo, wis mutusake ora nganakake acara olahraga utama karo para penonton saka manca negara.

Dheweke bakal mutusake pungkasan wulan iki babagan kabijakan babagan penonton sing manggon ing Jepang, nalika pamrentah Jepang saiki nyedhaki supaya paling ora sawetara wong bisa mlebu ing venue, yaiku 10,000.

Print Friendly, PDF & Email