Temokake Eurowings Lufthansa diwenehi Sertifikat Operator Udara

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Temokake Eurowings Lufthansa diwenehi Sertifikat Operator Udara

Kanthi diterbitake lisensi operasional lan Sertifikat Operator Udara (AOC) dening Otoritas Penerbangan Federal Jerman, maskapai penerbangan awal Eurowings Discover wis sukses ngrampungake tahap pungkasan ing operasi penerbangan independen.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sertifikat Operator Udara diterbitake dening Otoritas Penerbangan Federal Jerman tanggal 16 Juni 2021.
  • Penerbangan perdana tanggal 24 Juli saka Frankfurt Mombasa kanthi penerbangan terus menyang Zanzibar.
  • Tujuan tambahan ing jadwal penerbangan musim panas 2021: Punta Cana, Windhoek, Las Vegas lan Mauritius.

Saiki resmi: Mung pas kanggo panjaluk pesenan sing pesat saiki, ing Klompok Lufthansamaskapai hiburan anyar wis siyap kanggo pesawat. Kanthi diterbitake lisensi operasional lan Sertifikat Operator Udara (AOC) dening Otoritas Penerbangan Federal Jerman, maskapai penerbangan anyar Eurowings Nggoleki wis sukses ngrampungake tahap pungkasan ing dalan menyang operasi penerbangan independen. Sertifikat kasebut diterbitake dening Otoritas Penerbangan Federal Jerman tanggal 16 Juni. 

"Waktune ora bakal luwih apik. Wong pungkasane bisa lelungan maneh lan kita kabeh bakal nggawa dheweke menyang tujuan sing paling apik ing jagad, "ujare Wolfgang Raebiger, CEO Eurowings Discover. "Kita wis nggawe maskapai mung sajrone setaun - target ambisi sing wis dipikolehi kanthi dhukungan saka kabeh Grup Lufthansa, tim sing motivasi lan kerja sama erat karo Otoritas Penerbangan Federal Jerman. Kita ngucapake matur nuwun banget marang kabeh wong. ”

Eurowings Discover uga maskapai pertama ing Jerman sing nampa ijin tanpa wates miturut syarat ukum penerbangan sing anyar sing diarani sebagean CAMO (Organisasi Manajemen Keuangan Udara Terus).

Penerbangan perdana menyang Mombasa kanthi penerbangan terus menyang Zanzibar

Maskapai paling anyar Grup Lufthansa diwiwiti tanggal 24 Juli saka pangkalane ing Frankfurt am Main kanggo penerbangan perdana menyang Mombasa kanthi layanan terus menyang Zanzibar. Ing wulan Agustus, jadwal penerbangan bakal diisi karo tujuan jangka panjang sing luwih apik: Mula, saliyane rong frekuensi minggon menyang Mombasa / Zanzibar, wiwit wulan Agustus uga ana telung penerbangan seminggu menyang Punta Cana lan limang penerbangan seminggu menyang Windhoek. Ing wulan Oktober, Eurowings Discover uga bakal mabur kaping telu seminggu menyang Las Vegas lan Mauritius.

Ing jadwal penerbangan musim dingin 2021, Bridgetown, Montego Bay lan Varadero bakal ditambahake saben telung frekuensi mingguan. Kajaba iku, program penerbangan bakal ditambahi wiwit Nopember kanggo nyakup penerbangan jarak jauh lan jangka menengah menyang Kepulauan Canary, Mesir lan Maroko.

Sadurunge wiwitan operasi jarak jauh ing pungkasan wulan Juli, Eurowings Discover ngrencanakake ngoperasikake penerbangan kontinental sing dipilih minangka sewa telusuran kanggo maskapai Airbus Dolomiti (EN) maskapai Grup Lufthansa wiwit pertengahan Juli supaya bisa nambah operasi kanthi bertahap lan njamin wiwitan sing lancar ing rute sing adoh.

Armada kasebut bakal kalebu maksimal sewelas pesawat ing taun iki lan bakal tuwuh dadi 21 pesawat ing pertengahan taun ngarep (10x Airbus A320 lan 11x Airbus A330). Kabeh pesawat teka menyang kolam armada Lufthansa Group.

Thanks kanggo integrasi lengkap menyang jaringan feeder Lufthansa, para turis bakal entuk manfaat saka proses pesenan ujung-ke-ujung lan lalu lintas transfer sing lancar. Kabeh penerbangan wis dipesen ing lufthansa.com - saiki ana ing nomer penerbangan Lufthansa (LH). Pangowahan nomer penerbangan Eurowings Discover "4Y" dijadwalake sajrone minggu penerbangan perdana.

Print Friendly, PDF & Email