Penerbangan saka Budapest menyang Turin saiki ing Ryanair

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Penerbangan saka Budapest menyang Turin saiki ing Ryanair

Ryanair saiki dadi 11 tujuan Italia saka ibukutha Hongaria kalebu Bari, Bologna, Cagliari, Catania, Milan Bergamo, Naples, Palermo, Pisa, Roma, lan Treviso.

Print Friendly, PDF & Email
  • Operator ultra-murah Irlandia mbukak 16 taunth Basa Italia.
  • Bandara Budapest nggawe link kaping pindho saben minggu menyang pusat bisnis lan budaya ing sisih lor Italia.
  • Link paling anyar Ryanair menyang Turin dadi 16 Budapestth sambungan karo Italia.

Ngamanake rute anyar liyane, Bandara Budapest negesake manawa ana ing antarane RyanairRute pertama sing dilayani saka maskapai anyar Turin sing murah. Nalika operator Irlandia mbukak taun 16th Pangkalan Italia, gerbang Hongaria wis nggawe link kaping pindho saben minggu menyang pusat bisnis lan budaya ing sisih lor Italia, kanggo diluncurake tanggal 2 November.

"Kita ora mung bangga ngumumake rute anyar liyane ing iklim saiki, nanging link anyar menyang Turin uga ana ing antarane Ryanair - maskapai penerbangan paling gedhe ing Eropa - rute pertama saka pangkalan Italia sing anyar," ujare Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai Penerbangan, Bandara Budapest. "Prioritas kita terus bisa nawakake para penumpang pilihan akeh papan sing apik kanggo dikunjungi. Kanggo ngumumake acara sing anyar, kita pengin terus ngirim kombinasi rute sing apik lan layanan sing apik, "tambah Bogáts.

Link paling anyar Ryanair menyang Turin dadi 16 Budapestth sambung karo Italia, ULCC saiki lagi nglayani 11 tujuan Italia saka ibukutha Hongaria kalebu Bari, Bologna, Cagliari, Catania, Milan Bergamo, Naples, Palermo, Pisa, Roma, lan Treviso.

Ryanair DAC minangka maskapai penerbangan murah Irlandia sing didegaké ing taun 1984. Kantor pusaté ana ing Swords, Dublin, kanthi basis operasional utama ing bandara Dublin lan London Stansted. Iki minangka bagean paling gedhe saka kulawarga maskapai Ryanair Holdings, lan duwe Ryanair UK, Buzz, lan Malta Air minangka maskapai penerbangan.

Bandara Internasional Budapest Ferenc Liszt, biyen dikenal dadi Bandar Udara Internasional Budapest Ferihegy lan saiki umume diarani Ferihegy, yaiku bandara internasional sing nglayani ibukota Hungaria Budapest, lan paling gedhe dadi papat bandara komersial paling gedhe ing negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email