Lufthansa ngidini mriksa cepet kanthi sertifikat vaksinasi digital

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Lufthansa ngidini mriksa cepet kanthi sertifikat vaksinasi digital

Pas wektu preinan musim panas sekolah Hessian, penumpang sing duwe sertifikat vaksinasi digital bisa mriksa maneh luwih cepet karo Lufthansa lan nampa pas mlebu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Check-in luwih cepet lan luwih gampang kanthi sertifikat vaksinasi uga liwat smartphone.
  • Pra-mriksa sertifikat dening Pusat Layanan Lufthansa bisa diwiwiti saka 72 jam sadurunge budhal.
  • Pas wektu preinan sekolah musim panas ing Hesse.

Luwih saka seprapat populasi Jerman saiki wis divaksinasi kaping pindho nglawan COVID-19. Wis sawetara dina, apotek, dokter lan pusat vaksinasi wis menehi kode QR kanggo wong sing divaksinasi, sing diarani sertifikat vaksinasi digital.

Pas wektu preinan musim panas sekolah Hessian, penumpang sing duwe sertifikat vaksinasi digital bisa mriksa maneh kanthi luwih cepet Lufthansa lan nampa kostane. Mangkene cara kerjane: Pelancong nyedhiyakake sertifikat vaksinasi digital, sing mbuktekake perlindungan vaksinasi lengkap, liwat aplikasi utawa ing cetakan nalika check-in ing bandara. Ing kana, wis diwaca lan pas mlebu diterbitake langsung lan tanpa komplikasi. Iki ngilangi prelu nggawa macem-macem makalah lan bukti menyang bandara. Iki uga dadi luwih angel nyalah gunakake sertifikat vaksinasi palsu, amarga sistem kasebut mbandhingake data saka kode QR karo pesenan lan data penumpang.

Mbesuk, pamriksa seluler liwat ponsel cerdas uga bakal luwih cepet lan gampang: Ing rute sing dipilih, bakal cepet scan dokumen vaksin QR nganggo aplikasi Lufthansa utawa mbukak kanthi digital menyang aplikasi kasebut. Aplikasi kasebut ngenali kode QR lan nggunakake informasi iki kanggo nggawe boarding pass.

Sapa wae sing ora duwe sertifikat sing tepat kanggo plancongan, priksa manawa dipriksa dening Pusat Layanan Lufthansa babagan penerbangan sing dipilih nganti 72 jam sadurunge budhal. Iki bisa dadi bukti tes, slamet saka penyakit COVID-19 lan saiki vaksinasi. Konfirmasi aplikasi entri digital uga bisa dicenthang kanthi cara iki. Maskapai kasebut nyaranake supaya para tamu kudu terus nggawa sertifikat cetak asli ing plancongan kasebut, saliyane bukti digital, nganti luwih dingerteni.

Print Friendly, PDF & Email