Sentimen lelungan Eropa mundhak kanthi vaksin lan peluncuran ID COVID digital EU

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Sentimen lelungan Eropa mundhak kanthi vaksin lan peluncuran ID COVID digital EU

Rong pertiga wong Eropa arep lelungan ing pungkasan November 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • 70% responden duwe rencana lelungan sajrone nem wulan sabanjure, lan setengah pengin ngunjungi negara Eropa liyane.
  • Mayoritas wong Eropa sing disurvei (72%) pengin lelungan antarane wulan Juni lan September, dene 16% liyane lagi ngati-ati lelungan musim gugur.
  • Syarat karantina lan owah-owahan aturan dadakan tetep dadi masalah utama kanggo wong Eropa.

Nalika Eropa mbukak sawise pirang-pirang wulan lan larangan, minat ing lelungan saya tambah, kanthi rong pertiga saka wong Eropa arep lelungan ing pungkasan November 2021. Mung 15% sing durung yakin, lan 15% ora gelem lelungan .

Iki miturut riset paling anyar babagan "Sentimen Monitoring kanggo Perjalanan Domestik lan Intra-Eropa - Gelombang 7" dening Komisi Perjalanan Eropa (ETC), sing menehi wawasan tepat babagan maksud lelungan jangka cendhak lan pilihan wong Eropa sajrone pandemi COVID-19.

Perkembangan vaksinasi COVID-19 sing cepet ing Eropa ditambah karo Sertifikat Digital Digital COVID EU lan musim panas sing bakal teka nambah semangat lelungan wong Eropa. 70% responden wis nggawe rencana lelungan sajrone nem wulan sabanjure, munggah saka 56% ing Februari 2021 lan uga ing titik paling dhuwur wiwit Agustus 2020.

Luwih saka setengah (57%) wong Eropa rumangsa luwih optimis babagan ngrencanakake lelungan ing pirang-pirang wulan mengko amarga peluncuran vaksinasi, dene 25% netral lan 18% tetep durung yakin. Utamane, ing pirang-pirang kasus, inokulasi duweni pengaruh langsung marang pengaturan lelungan, kanthi 54% pengin Book trip yen wis divaksinasi marang COVID-19. 

Kajaba iku, tumindak EU anyar kanggo koordinasi aturan lan revitalisasi lelungan blok wis nuduhake asil sing positif. Pengenalan Sertifikat COVID Digital EU wis ditampa kanthi wiyar ing antarane wong Eropa: 57% responden ngrasa yen sertifikat kasebut bakal nggampangake rencana lelungan sabanjure, lan mung 18% ngandhakake pendapat sing beda.

Print Friendly, PDF & Email