Alaska Airlines ngluncurake penerbangan anyar lan nambah rute liyane

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Alaska Airlines ngluncurake penerbangan anyar lan nambah rute liyane

Kanthi akeh wong sing mabur maneh, Alaska Airlines tetep setya marang Perawatan Level Sabanjure kanggo para tamu lan karyawan kanthi ngetrapake luwih saka 100 cara kanggo njaga standar keamanan paling dhuwur,

Print Friendly, PDF & Email
  • Alaska Airlines terus tuwuh ing Boise, sing wis suwe dadi operator paling gedhe.
  • Saka ibukutha Idaho, Alaska Airlines saiki mabur menyang Chicago lan Austin.
  • Alaska Airlines miwiti layanan anyar menyang Pullman-Moscow lan Phoenix.

Boise lagi mekar! Lan Alaska Airlines tetep saya gedhe ing kutha sing dinamis ing ngendi kita wis suwe dadi operator paling gedhe. Kita mbukak tamu ing Lembah Harta Karun Idaho menyang papan sing kepengin dikunjungi. Mulai dina iki, kita ngluncurake layanan nonstop saben dina antarane Boise lan Chicago O'Hare, lan Boise lan Austin. Uga dina iki, kita ngumumake mabur nonstop anyar ing antarane Bandara Regional Boise lan Pullman-Moskow ing Washington, lan Boise lan Phoenix.

"Para tamu nuduhake kepiye dheweke seneng banget babagan layanan anyar menyang Chicago lan Austin saka Boise kanthi pesenan sing kuat sajrone musim panas," ujare Brett Catlin, wakil presiden jaringan lan aliansi ing Alaska Airlines. "Rute anyar sing ngubengi Boise lan Pullman-Moskow bakal menehi link penting kanggo rong universitas utama ing wilayah kasebut, lan nonstop musiman menyang Phoenix minangka cara liyane sing apik kanggo cepet uwal saka sinar matahari lan anget ing ara-ara samun ing musim salju iki."

Nalika tingkat vaksinasi saya mundhak, uga usaha kanggo lelungan maneh. Keluarga lan kanca pengin saling adhep-adhepan lan ngrangkul - dudu panggilan video liyane. Kita nambah rute anyar lan penerbangan liyane supaya sambungan kasebut luwih gampang. Ing musim salju iki, kita bakal duwe nganti 30 keberangkatan nonstop saben dina saka Boise menyang 14 tujuan ing Alaska lan adhine operator Horizon Air. Kita wis duwe luwih akeh tujuan sing ora mandheg lan luwih akeh mangkat saben dina saka Boise tinimbang maskapai liyane. Komitmen kita menyang Bandara Boise lan para tamu mesthi saya kuwat.

Penerbangan sing lagi wae ditambahake

Mulai

tanggal
Akhir

tanggal
Pasangan KuthaMunculTibafrekuensipesawat
Aug. 17-Boise –Pullman-Moskow11: 10 am11: 15 am5x / MingguanQ400
Aug. 17-Pullman-Moskow -

Boise
11: 55 am1: 34 pm5x / MingguanQ400
Nov. 19April 18Boise - Phoenix10: 30 am12: 30 pmSabenE175
Nov. 19April 18Phoenix - Boise1: 10 pm4: 15 pmSabenE175

"Bandara Boise ngucapke matur nuwun amarga Alaska Airlines terus ningkatake konektivitas kanggo warga Lembah Treasure," ujare Direktur Bandara Boise, Rebecca Hupp. “Kanthi geografi pedesaan Idaho sing jembar, penerbangan regional dadi link penting ing sistem transportasi. Aku yakin layanan sing ora mandheg menyang Pullman-Moskow cocog karo kabutuhane komunitas kita, lan aku seneng banget Alaska wis nyambungake rong wilayah penting ing negara kasebut maneh. ”

Print Friendly, PDF & Email